Jersey Jazz Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 nedokážu to rozjet všechno nastavene ale furt se nic neděje nevim jestli to je v psp ale asi jo protože wifi klíč my jede normal psp my píše A connection error has occured. The acces point was not detected. signal mam 100% tak co s tím?skoušel sem už asi všechno co sem našel na foru aj na netu.nic nefungovalo. fw 3.90 M33-2 Kernel 1.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 chtělo by to asi vědět co to je za wi-fi klíč a taky jestli k tomů máš nějaký software a podporuje Access point já bych svůj wi-fi klíč nerozjel bez softwaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 mam ASUS WL-167G cd k tomu mam klič funguje v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 tak jestli máš nainstalovaný software a má to i access point tak mně jen napadá že když najdeš to tvoje wi-fi v psp tak nastavíš ip,dns atd.. ručně je to tu v tutorialech ale neim jestli ti to pude i na asus http://console-forum.net/showthread.php?t=20627 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 hm škoda tak podle toho to nejde vubec ja už sem to skoušel všemy možnymy zpusoby asi to pudu vratit nebo pudu do nějakeho obchodu jestli to někde dělaji už sem z toho neštastny seru se s tim už dva dny v kuse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 já to nastavoval tak 4 hodiny a už po 1 hodině mně to sra.. ale nakonec jsem to dal a hlavně takhlena dálku bych ti asi nedokázal poradit musel bych bejt u toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Když to má AP, má to i možnost Router? Dle mého názoru je to jistější nastavení. Mě to na AP taky nefunguje a když si pročteš tady ty návody, tak tam se píše, že to nastavíš na AP a pak nastavuješ IP adresy a defakto z toho uděláš router, takže pokud máš možnost na tom Tvém Wi-Fi klíči nastavit Router, tak to zkus. Mě to pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jahoda Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 WiFi na PSP je k posr..., mně taky to hlásí furt DNS problém. Všechny ostatní přístroje mi jedou bez problémů a Slimákovi se na net prostě nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 a zkoušel jsi to nastavit na ten router? EDIT: A zkontroluj si nastavení Firewallu v PC. Já s tím měl obrovské problémy a blokovalo mi to PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smaik Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Nevite v jakym obchode by mi to nastavily mam podobnej problem?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 jakudo-wšechno mam nastawene ale furt ten samy eror dam prachy tomu kdo to nastavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 a zkusil jsi všechno nastavit jen na automatické a tvé WIFI na router (ne AP) a zkus vypnout firewal... pak by to mělo jít samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 firewall sem wypl a zas to hazi jinou chybu a connection has occured. The attempt to obtain the ip address timed out nenawaže prostě spjeni signal ale mam 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 me to taky furt dela the acces point timed out uz si newim raady:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 kamo ja už si tež newim rady wšechno sem wyzkoušel ale asi fakt wšechno na co sem narazil a furt nic sem ted zoufaly a bezradny a to sem se tak těšil že budu pařit hry po siti auuuuuuuuuuuuuuuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 A nastavil si to na ten Router? Acces point Ti to nemusí vůbec připojit, protože nemuíš dostat IP... Musíš to nastavit na router... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 já jsem si koupil usb wifi klíč již před týdnem mám taky tento problém connection has occured a nevím co s tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slim-x Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 jo a date pak internet browser?mne to taky psalo kdyz jsem dal ve wifi nastaveni scan a pak test connection mi to taky psalo chybu ale prez internet browser to de. jestli jsem mimo obraz a vy to vsichni vite nerikejte mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 internet browser sem tež dawal a taku sračku my to napsalo pry the signal may be weak a přitom je 100% a pak a connection error has occured tak ja to bud rozbiju nebo wratim sem z toho už na hlawu asi si odběhnu do ustawu ptal sem se každeho aj kamoše co robi w asusu a stejně sme to newyřešili auuuuuuuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 zaplatim aj tomu kdo my to nastawi a bude to fungowat.odbornici my neporadili furt ty same kecy a stejně nic nejelo bohužel :censored::cry::cry::cry::cry: asi to pudo rozflakat už to kutim 3ti den a mam toho fakt dost a to sem se těšil jak maly sineček na to jak budu pařit po siti psp hry please help někdo bo eště tak dwa dny a du to wratit ja bych to jinak musel rozflakat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smaik Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 Tak si tady najdi nekoho kdo to ma nastaveny dej mu svoje icq jdete spolu krok po kroku, me to pomohlo posilal sem mu svoje screeny a bylo to pohoda za 15 min. to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 Hele, moje icq je 98569910 nebo skype j.dobes (skype upřednostňuji, protože raši to vysvětliji mluveným slovem než psaním;)). Když byde mít někdo zájem, tak můžu zkusit pomoct. Povedlo se to nastavit mě (i s korejským programem;)) a podařilo se mi to vysvětlit bráchovi domů. Tak kdo bude mít zájem, ozvěte se a zkusím to. Jen prosím do žádosti o autorizaci napište alespoň něco česky, abych věděl, že nejste SPAM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 hm budu hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 neim já musel ještě na začátek vypnou firewall z nod 32 tam byl taky ale to už asi máš ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 jj to už mam ale dozvěděl sem se že ten od asusu psp vubec nepodporuje a tak sem si ted koupil ten tp link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smaik Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Tak to das hned sice me to drvalo tak 5 hodin kvuli takove malickosti ale jede to v poho akorad se mi to zda dost pomaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jersey Jazz
nedokážu to rozjet všechno nastavene ale furt se nic neděje nevim jestli to je v psp ale asi jo protože wifi klíč my jede normal
psp my píše A connection error has occured.
The acces point was not detected.
signal mam 100% tak co s tím?skoušel sem už asi všechno co sem našel na foru aj na netu.nic nefungovalo.
fw 3.90 M33-2 Kernel 1.5
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
38 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts