Dj_Shark Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Nedávno jsem si stáhl spidermana 2 je to celekm dobrá hra,ale nedávno jsem se zasekl u jedný mise kdy honim takovýho toho zelenýho ptáka ze člověčí hlavou a vždycky na začátku mise ho doženu pak je tam ta ukázka zmlátím ty 4 chlapíku a už zase za nim letím... ale tady ho ne a ne dohnet zkoušel jsem toho fakt hodně...ale vždycky mi uletí...Tak mi prosím napište jak ho mám dohonit .... Předem děkuji .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 už si to sice nepamatuju,ale zkoušel si třeba držet R?pak se houpe na sítích rychleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Stojí tahle hra za vyzkoušení ?? To je jedna z mála her který nemám :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 už si to sice nepamatuju,ale zkoušel si třeba držet R?pak se houpe na sítích rychleji Hele to je možný něco tam na začíátku píšou o R zkusim a řkenu ... ale on se i zkoupne při držení kolečka no vyzkoušim to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Stojí tahle hra za vyzkoušení ?? To je jedna z mála her který nemám :P JJ stojí celekm zabaví... ale nesmíš právě narazit na místo kdy nevíš jak dál... pak je to špatný... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 při držení kolečka to je myslim kopnutí jako útok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Je to dobrá hra, ale pro mě byla celkem těžka na hraní... Asi ve 4 misi jsem se seknul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Listopad 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 už si to sice nepamatuju,ale zkoušel si třeba držet R?pak se houpe na sítích rychleji Hele měl jsi naprostou pravdu díky moc.... už konečně můžu pařit dál... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 njn,to víš,spider-manovský fanda... :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Nevite jak zabit Mysteria??? Ta K**** nechce chcípnout!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Nevite jak zabit Mysteria??? Ta K**** nechce chcípnout!! Mysteria muzes zranit jenom, kdyz nema kolem sebe ty koule, a toho spravnyho poznas tak ze na zdi za nim je smejici se xicht. Jinak se snaz uhybat jeho utokum a kdyz se potom zvetsuje tak musis bejt ve vzduchu aby te nezranil. Jinak ta hra je docela nudna a linearni, chtelo by to vic volnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.