bedak Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Čau, nevíte kde se dá koupit mikrofon k psp ?? Já sem zatim našel jenom sluchátka s mikrofonom: http://herni-konzole.alza.cz/psp-multimedia-headset-philips-headset-k-psp-d83501.htm (potřebuji to na skype) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 LOL, to budeš dlouho hledat, kčemu by ti asi byl samotný mikrofon, proč myslíš že k tomu jsou ty sluchátka ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bedak Odesláno Březen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 njn já mám rači když to hraje v repráčcích 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomx99 Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 tak to by ti mohl stacit obycejnej kterej mas napr. u pc . nejdriv to ale musis u nekoho zkusit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 nebo si kup GO!Cam tam je mikrofon zabudovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 tak to by ti mohl stacit obycejnej kterej mas napr. u pc . nejdriv to ale musis u nekoho zkusit.... ... nestačil. Mikrofon na klasickej 3,5mm jack k psp nepřipojíš!!! a navíš jestly si myslíš že připojíš mic místo sluchátek a budeto hrát z repráčků tak to ej totalní kravina, protože když připojíš jak tak se to rozpojí a repráky ztichnou. Takže jedině mikrofony co jsou k tomu určený :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 ... nestačil. Mikrofon na klasickej 3,5mm jack k psp nepřipojíš!!! a navíš jestly si myslíš že připojíš mic místo sluchátek a budeto hrát z repráčků tak to ej totalní kravina, protože když připojíš jak tak se to rozpojí a repráky ztichnou.Takže jedině mikrofony co jsou k tomu určený :roll: Pokud by jsi se podíval na zapojení konektoru v PSP zjistíš že mikrofon není vůbec vyveden ze zdířky jacku (myslím tím tělo PSP) ale je ve štěrbině hned vedle, do jacku se slučuje až v dálkovém ovládání. Takže samotnej zapojit jde, otázkou ale zůstává zda ho PSP nadetekuje.cz, popřípadě by si musel sehnat druhé dálkové ovládání ustřelit mu špičku, protože ta rozepíná kontakt k repráčkům a vyvést si mikrofon z dálkáče, někam jsem tu házel foto kam přiletovat do dálkáče mikrofon.:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 Pokud by jsi se podíval na zapojení konektoru v PSP zjistíš že mikrofon není vůbec vyveden ze zdířky jacku (myslím tím tělo PSP) ale je ve štěrbině hned vedle, do jacku se slučuje až v dálkovém ovládání. Takže samotnej zapojit jde, otázkou ale zůstává zda ho PSP nadetekuje.cz, popřípadě by si musel sehnat druhé dálkové ovládání ustřelit mu špičku, protože ta rozepíná kontakt k repráčkům a vyvést si mikrofon z dálkáče, někam jsem tu házel foto kam přiletovat do dálkáče mikrofon.:idea: to vím, ... ustřelit mu špičku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bedak
Čau, nevíte kde se dá koupit mikrofon k psp ?? Já sem zatim našel jenom sluchátka s mikrofonom: http://herni-konzole.alza.cz/psp-multimedia-headset-philips-headset-k-psp-d83501.htm
(potřebuji to na skype)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts