Han Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 jak si znicit PS3 aby mi vzali reklamaci? :idea: mocky dekuji za odpovedi... mam FW 2.17 :ziped: :lol: .....isoloader..... :hide1: ale jeste si to rozmyslim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Sekera...:D...co zkusit ho do neceho zabalit a pak hodne hrat? :) Ze se upece?! ;)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Březen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Sekera...:D...co zkusit ho do neceho zabalit a pak hodne hrat? :) Ze se upece?! ;)... muzou mi to nak nevzit? treba aby na takovyhle veci nemely pripraveny naky vymluvy ze je to moje chyba a tak... ze se to stava hodne casto (myslim samozrejme to prehrivani :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 skus ho nejak pretizit to jsem udelal se svim mobilem vzal jsem asi 2000 her na mobil zacal jsem to tak kopirovat a pak jsem to zrusil a ono se to seklo a zacala obrazovka blikat bile a dali mi novej mobil :d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Březen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 co treba si znicit HDD? budu ho formatovat a pak to vypojim ze site a takhle porad dokud se neznici :) co byste jim napsali na tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 hele podle me pokud nebude nak mechanicky poskozenej-videt ze si do nej triskal nebo neco podobnyho tak se reklamace da vzdycky okecat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 16, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Proc to chces znicit ? Sak loader na isa jeste nevysel hm :) Slo by to updaem pokud by vysel vyssi , pri updatu to vypnout ze site :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Březen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Proc to chces znicit ? Sak loader na isa jeste nevysel hm :) Slo by to updaem pokud by vysel vyssi , pri updatu to vypnout ze site :D jj prave ze updatem to nepujde... ty woe, to vam to jeste nedoslo? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Trochu bych si pohral s tou BLU-RAY mechanikou .. a pak to sel reklamovat ze je vadna ... :) - nekde prerusit par kontaktu , nebo neco uplne jineho :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Březen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 rozmyslel jsem si to... nicit to nebudu, ten muj kus poradnyho srotu ne! kvuli isoloaderu to nestoji, nebudu nicit sony, vzdyt na ps3 vychazeji samy super hry...a to se vyplati...co vic si prat? no prece novy neofiko aplikace a homebrew :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts