Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

2.71 SE-C

KARySTAL

Otázka

custe lidi mam taky "multi" dotazecek zajimalo jestli nekdo nemate zpravy otom jestli uz se blizi vydani nove revize firmwaru 2.71 SE-C protoze doufam ze vni se vyresi moznost si upravit menu a nemit tam ten stereotyp od sony... jo a taky me zajima jestli teda nejde udelat pres customizer jine menu kdyz mam fw 2.71 SE-B" no tak to je asi vse dekuji za rozumne odpovedi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
Guest PAINkillerCZE
je oznameno ze vyjde pristi tejden to ccko...a hned potom D

Mas spatný info příští týden má vyjít 2.71 SE C a HEN D a ne firmware D..:D

od tebe to sedi rozumbrado

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest PAINkillerCZE
rozumbrada nerozumbrada...ma pravdu

inak ma serie ze C nebude mat PRX loader !! :roll:

lo la v cem ma pravdu ? to sem napsal hned jako prvni prispevek,ze vyjde ccko za tejden a pak decko ...takze nechapu :D prosim o vysvetleni diky

Odkaz ke komentáři

• 0

Haha jj to mas pravdu že to ode me sedi pac za to že ty NEUMÍŠ číst já nemužu tak si nech ty ruzumbrady laskavě!!!

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest PAINkillerCZE

Haha jj to mas pravdu že to ode me sedi pac za to že ty NEUMÍŠ číst já nemužu tak si nech ty ruzumbrady laskavě!!!

no sory ale nemuzu za to ze si pablb a nepochopis to ccko a dcko...prej fw D neexistuje...dej se lecit to je snad jasny ze 2,71

rezpect gosu !

Odkaz ke komentáři

• 0

no sory ale nemuzu za to ze si pablb a nepochopis to ccko a dcko...prej fw D neexistuje...dej se lecit to je snad jasny ze 2,71

rezpect gosu !

Haha ty seš uplně blbej!!!:D Žádný 2.71 SE D SE NECHYSTÁ!!!!!!:D Příští týden má vyjít 2.71 SE C a společně s ním má vyjít i HEN D (Homebrew eneabler revision D) Ty pablbe radši nenadávej a ověř si co píšeš!!!!:D

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest PAINkillerCZE
haha jedinej kdo mel s nečim problem a kdo udělal chybu si byl ty!!:D Já te jenom opravil ale to se ti asi moc nelibi..:D

tak na me priste nemluv,nereaguj na me , neopravuj me

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu