kingondra007 Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 čau chtěl bych sem hodit njáké filmy ale nejde my to přes czshare stáhl jsem si tam ten program ale on my řekl at tam dám své id dal jsem ale i tak to nejde nevíte proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DcDusa Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 asi je to tim ze mas pomalej net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 čau chtěl bych sem hodit njáké filmy ale nejde my to přes czshare stáhl jsem si tam ten program ale on my řekl at tam dám své id dal jsem ale i tak to nejde nevíte proč? Proc by to neslo? http://www.czshare.com svoje ID pak jen vyberes soubor a ze souhlasis s podminkama no a das nahrat a jeto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Březen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 to jo ale nahoře jak se ukazujou ty procenta tak najede 100% a zbívající čas je 0 ale i tak se to nevipne co stim muže byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kingondra007
čau chtěl bych sem hodit njáké filmy ale nejde my to přes czshare stáhl jsem si tam ten program ale on my řekl at tam dám své id dal jsem ale i tak to nejde nevíte proč?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts