Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

The game could not be started (80020148)

blahi

Otázka

Ahoj mam problem kerej vim že se tu řešil ale už je to takový nepřehledný a zkusil sme toho dost na to že to nejde takže sem popíšu svůj případ.

Takže....měl sem cfw 3.40 OE a když sme stáhnul NFS Pro street tak mi to házelo tuhle hlášku takže sem si řek že musim upgradnout fw na novější protože ostatní starší hry šly...tak sme pracně upgradnul na 3.90 m33 - 2 a stáhnul jsem i God of war a ani jedna z těch her (jiný sem nezkoušel) pořád nejdou a pořád to hází tuhle hlášku...tak sme v Recover menu zkoušel přehazovat ty blbosti s UMD a tak, pak sem stáhnul 1.50 kernel co byl u threadu s upgradem na 3.90 a pořád nic...už nevim co do toho mam dát a co kde jak nastavit aby konečně šli Iso hry....díky za rady už sme zoufalej....jo mam PSP Fat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
naapdlo mě co třeba eLoader ale četl jsem že není na hry ale jen na programy...opravdu nikdo neví? :( už si nevim rady...nebo třeba podrobnej popis postupně co a jak má bejt v recovery nastavený....cokoli díky...nějaký nápady?

Hele cetl si topik pro zacatecniky???:dozey:

http://console-forum.net/showthread.php?t=1335

Odkaz ke komentáři

• 0
v recorvery menu nastav:

Cunfiguration -> UMD Mode ( currently: Sony NP9660 -NO UMD- )

Ses si jistej ze si tam nehodil origo sony fmw misto m33 ? ..jiny vysvetleni mne jinac nenapada , pokud si z usti n. l. tak ti s tim klidne pomuzu .. :(

mam tam 100% m33 - 2

a jsem bohužel z Prahy

thread pro začátečníky sme čet ale nevim v čem by mi to tam mělo pomoct když si s tim už nevim rady a vše mam tak jak bych mít měl

Odkaz ke komentáři

• 0
mam tam 100% m33 - 2

a jsem bohužel z Prahy

thread pro začátečníky sme čet ale nevim v čem by mi to tam mělo pomoct když si s tim už nevim rady a vše mam tak jak bych mít měl

no rekl bych, ze v tomhle:

Mám custom firmware a při spuštění hry mi PSP po animaci napíše chybu s tímto číslem a) 80020148 b) 80020321 c) 80010002 d) v RECOVERY nejde Configuration

a) 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled. Nebo nizký FW (hry vyžaduje vyšší než máte)

Odkaz ke komentáři

• 0
no rekl bych, ze v tomhle:

Mám custom firmware a při spuštění hry mi PSP po animaci napíše chybu s tímto číslem a) 80020148 b) 80020321 c) 80010002 d) v RECOVERY nejde Configuration

a) 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled. Nebo nizký FW (hry vyžaduje vyšší než máte)

mam to tak nastavený od začátku a dělá to to co to dělá

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu