H4nys Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 Peace G's ... tady vam davam screen co sem udelal z LocoRoco ...docela povedeny jak me ta sova vyplivla :D.... a co vy mate taky nejaky povedeny screen? co na to rikate ??:):) :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 nevidim ho..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 ja jo ale mas ho v podpisu :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 EDIT: uz jde videt!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 saaakra jeste před vteřinkou nebyl..:) ale pekna žižala..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 2H4nys: Odstran si to z podpisu uz je tvoj podpis prislis velky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 jj...stejne sem ho chtel mazat ..ptrz se mi zdal ten podpis velky :D:DLOLEQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 A proc je tam v rohu napsane 2006 SONY COMPUTER ENTERTAIMENT INC. ???Rikas ze je to vyfoceny ale me se to zda jako zkopceny...Sry jestli se nejak mylim :-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 to se teda mylis ..jetli mas v PSP loco roco tak udelej si screen ve hre pomoci myslim selectu nebo noty ted nevim..a uvidis ze tam taky budes mit 2006 SONY....jinak pekne me ta sova vyplivla :D:D lol o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 Ehm...Takze mam z overeneho zdroje informaci ze kecas.A je to pravda...Nevim jak se muze pres soft kterej neni od SONY napsat doprava dolu neco takovyho.Proste udelas screen a je to...Takze je to zkopceny odnekud ehm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 LoL tak to je lama :D Kdyby to aspoň ořezal :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 Hele tak nam k tomu neco rekni ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 to je koreeeeeeeen skopci screen a chlubi se nam stim :D no screeny ze hry neudelas musis na to mit nakej program...a jestli nakej takovej je kterej umi napsat do roho sony .... atd tak nam ten program posli a my se ti omluvime,jestli to bude pravda :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 co to mluvis ...2dragunov to by me zajimalo z jakeho zdroje to mas ..jde videt ze si LR nehral....zkus si udelat screen v LR SELECTem a taky tam budes mit 2006 SONY ...kopni se do hlavy..dilinacku... hehe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 spammer zdrz se hlasovani..radsi si zapni PSP a ve hre udelej screen selectem...a pak se mi prijd omluvit ..cekam tady na tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 co mi k tomu chlapci reknete ??se Vam musim smat ...:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 ja jeste nespadl na takovou uroven,abych hral takovou kravinu pro deticky ...jinak nechapu proc me fakujes na icq a nadavas mi ...divnej to chlapec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 ...co uz..2dragunov...co je dosli ti slova nebo co??.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 Nechci se vám do toho motat a zbytečně se hádat, ale víš, co si myslím já? Že je to obrázek vytaženej z nějakýho EBOOT.PBP nebo savu ze hry (ať už dema, nebo z ISO). Jsou dva důvody, proč si to myslím: 1. jestli jsi to dělal přes Devhook, tak ten to ukládá ve formátu *.bmp (ale budiž, dejme tomu, že jsi to kvůli velikosti upravil) 2. byla by asi docela velká náhoda, kdybys obrázek pojmenoval zrovna tak, jak jsi ho pojmenoval - PIC1.PNG, přesně takovej název mají obrázky v EBOOT.PBP nebo v savech her (někdy jsou přímo v EBOOT.PBP, někdy se povalují jen ve složce savu hry). Neříkám, že lžeš, ale přijde mi to jako docela velká náhoda :) . Nic ve zlým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 Proste dej jeste nejakej dukaz nejkej screen o kterej ti nekdo z nas rekne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 takze je to tak : pokud fotite pres hru (ne pres devhook) tak si to po vas vyzada abyste vybrali slot na pametovce (jako ze se to ulozi jakobyste ukladali save game) , ulozi se to jako PIC1.PNG ale nepripsalo to ten text ... kde je chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 ...tak nekdo zkuste zapnout hru a ve hre dejte select timto udelate screen...pak jen napojte PSP k PC ..najedte do dlozky PSP a tam SaveData potom tam budete mit slozku UCUS98663_ScreenShot...tak mi rekni co mam vyfotit..2Jajar..sem nepochopil co si myslis jestli mi veris a nebo jestli si myslis ze to mam z netu...lol..dilinacci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 takze je to tak : pokud fotite pres hru (ne pres devhook) tak si to po vas vyzada abyste vybrali slot na pametovce (jako ze se to ulozi jakobyste ukladali save game) , ulozi se to jako PIC1.PNG ale nepripsalo to ten text ... kde je chyba ? 2PainKillerCZE chci slyset omluvu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 kdo tu mam v PSP LR tak at jim to tady kamardaum vysvetli...je to zbytecne se s ńema hadat ..a nechapu proc bych lhal..to nemam zapotrebi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 ja jeste nespadl na takovou uroven,abych hral takovou kravinu pro deticky ...jinak nechapu proc me fakujes na icq a nadavas mi ...divnej to chlapec :D Jde videt ze jsi jen hloupej pubertou postizenej clovek ktery se snizuje na jednoduche shazovani takovych skvostu jako je Loco roco. Zahrej si to a zmenis nazor a mimochodem v Loco roco se fakt foti selectem a vsechny fotky se ukladaji v png na pametovku do savegame. Ja sam jsem tak fotil to sovu kterou jsem mel v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.