Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

MP3 Plugin nespusta mp3

altt

Otázka

cawte.Viem ze je to tu vela krat rozpisane.Aby ste si nemysleli tak som aj hladal na roznych forach a roznych strankach ale nikde som sa s tymto este nestretol...mam CF 3.90m33-2 a skusal som mp3 plugin z http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007080009 ...Vsetko mam aktivovane aj dobre prekopirovane..funkcie mi vsetky idu az na to ze ked spustim mp3 tak mi ju neprehra..ked ju dam prehrat tak mi zacnu nabehavat nejake ciselka ale zvuk nikde :(. volume v pluginu mam na max cize na 100..taktiez mam naplno aj samotnu hlasitost v psp..neviete preco to nejde? normalne ked to pustim cez psp player tak mi to ide f pohode ale ked to spustim cez plugin mi to nejde :(..Pls help me

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nechapem..Dneska vecer sa s tym este hram,skusam stahovat bar co :D a zrazu sa mi to zapne a hra..kukam ze cooo?:D jaka pecka :)..Pipajam subory ktore mam v psp :D snad to niekomu pomoze..mam CF 3.90M33-2 a predsa ten plugin ide :D..vela stastia prajem vsetkym ktorym to zatial nejde :)..Good Luck

Odkaz ke komentáři

• 0
Nechapem..Dneska vecer sa s tym este hram,skusam stahovat bar co :D a zrazu sa mi to zapne a hra..kukam ze cooo?:D jaka pecka :)..Pipajam subory ktore mam v psp :D snad to niekomu pomoze..mam CF 3.90M33-2 a predsa ten plugin ide :D..vela stastia prajem vsetkym ktorym to zatial nejde :)..Good Luck

muzes pls pripsat i nastaveni recovery?...bo kdyz to povolim pro vsh, tak se mi proste nespusti xmb; povolim pro game zase se psp zasekne a vypne...

http://psp.novinky.org/pspnews/phprs...nku=2008020009

nota + [] pustate hudbu[/Quote]

podobny s CFE... zapnu hru, dam prehravani a vypne se..

proc sem nezustal na 3.52 :'(.... podelany hry :D

edit// mam 3.90-2...

Odkaz ke komentáři

• 0

nastaveni v recorvery? co take by si tam chcel? v plugins mam len ten music plugin a este cxmb plugin..najprv som vypal ten cxmb plugin a mal som len ten music zapaty..a pak ked som zbadal ze to ide tak som zapol aj ten cxmb..neviem jake nastavenia by si este chcel..

EDIT// Inak s tym Custom Firmware Extender 2.2 pro 3.90 M33 som sa naposledy hral..som ho nainstaloval a nehal som si aj music plugin..secky pluginy som aktivoval a zrazu sa to zaplo..tak som potom vymazal ten CFE a MUSIC mi stale isiel..skuste to aj vy takto

Odkaz ke komentáři

• 0

já mám teď s tímhle taky problém ale jinej já mám takovej že když ty pluginy dám do PSP do seplugins tak to v recovery aktivuju a potom když to vypínám (recovery) tak mi nenaběhne XMB a PSP se za 10 vteřin vypne a když to zase zapnu tak zase černá obrazovka tak se to vypne zapnu s držením R a najedu do recovery vypnu ty pluginy musix.prx a najedu do menu do XMB upe v pohodě tak mi pls poraďte co s tím asi může být fkat nwm

Odkaz ke komentáři

• 0

Skusal som este raz spravit ten plugin..pozrel som vsetky instalacky v pocitaci ( rozne music pluginy )..iba tento jeden mi ide (pripajam ako prilohu)..zialbohu mi sekne ked idem na dalsiu pesnicku :( skusim este ten fatmsmod ci jak sa to vola..mozno ze to pomoze..skus aj ty tento plugin..mal by ti ist..a ostatne pluginy ti normalne idu?

Odkaz ke komentáři

• 0
Skusal som este raz spravit ten plugin..pozrel som vsetky instalacky v pocitaci ( rozne music pluginy )..iba tento jeden mi ide (pripajam ako prilohu)..zialbohu mi sekne ked idem na dalsiu pesnicku :( skusim este ten fatmsmod ci jak sa to vola..mozno ze to pomoze..skus aj ty tento plugin..mal by ti ist..a ostatne pluginy ti normalne idu?

nejde mi ani tenhle :( ach jo :( :( :(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu