Guest Kyssi Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 vlastníte to? a jaké to je? Dost mě to nadchlo a rád bych si to koupil, tak poreferujte.... P.S. mám dojem že se to nedá stáhnout na flash kartu... protože ty karty v těch slotech co sopu na těch videích asi budou mít ještě nějakou funkci jinou ne?...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johu1.j Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Cau jednou sem si to stahnul a je to celkem dobry (mam R4ds) akorat je na ho*no ze je to jenom Japonsky ale hrat se to da i bez znalosti tohohle jazyka =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 a nepamatuješ si kde si to stahl? taky bych bral :-D a hrál :-D njn, japonština, ale tak nějaké základy mám tak snad to tak těžké nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johu1.j Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Ok tady mas link na rapid - http://rapidshare.com/files/52968891/0036_-_Daigasso__Band_Brothers__J_.rar =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.