au! Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Zdar chtel bych se optat na jednu stranku co sem nasel : http://www.shipito.com/iphone co na to rikate ? myslite ze se na ne da spolehnout ? a myslite si ze se to opravdu vyplati ?? kdyz sem si prepocital cenu 8gb tak byla neco kolem 8000 a 16gb kolem 10k ,,,, ?diky za nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 taky premyslim o koupi pres tuhle stranku, nejdriv to zkusi fotr koupit v usa jinak to beru odsud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 jo a myslis ze jak je to kupovani tak ten druhej krok,ze tam ma bejt jejich adresa nebo tvoje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 urcite tvoje, ja ho odtud budu kupovat tak do 14 dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rix Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Ja si ho nechal koupit na cz-ebay.cz, vsechno vyridili za me ja sem prevedl penize na ucet (8150kč) a oni ho koupili na apple store a preposlali mi ho do CR. jeednani je vcelku slusne. na jakekoliv otazky odpovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptackey Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 nemusí se pak ten iPhone nějak přečipovávat, odkodovávat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
globius Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 odblokovat se musí.Nahrajes jinej SW pak češtinu a valíš.Ale mě to přijde trochu moc hračička.Takový kravinky, ale jinak je to hodně zajímavý, za takovou cenu.Když chceš lepší tel.(komerční značky), dáš PODSTATNĚ víc.No ale každej názor jinej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 shipto je dobry myslim ze se na ne da spolehnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Radši si k tomu připočítej clo a DPH 19%, aby ses pak nedivil. Celníci se nyní na iPhony dost zaměřili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Presne tak, celnici maji uz vytipovane odchozi adresy, na ktere se zameruji... Mezi nimi je i samozrejme shipito.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 jj muzu potvrdit ja jsem koupil 16 gb iphone a prisili mi k tomu 3k cla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.