KapaCZ Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2008 Hoj prosim vás jak nbiju baterku když nemám tu nabíječku co se k PSP dává?
0 Shiddo Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2008 si ji nekde sezen solo. este jsem videl na srazu, takovou externi nabijecku. do ktere se zasune baterka a muzes v ni nabijet mimo psp. jen dotycnemu k ni prej nedali kabel ci co takze funkcnost neznama ^^
0 KapaCZ Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2008 Už jí mám obědnanou ale příde možná až zejtra. Tak se jen ptám jestli to někdo nák nezkoušel :)
0 crackhorse Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2008 Hoj prosim vás jak nbiju baterku když nemám tu nabíječku co se k PSP dává? dej ji na topení VOE :D
0 huhla Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2008 Nabíjet můžeš přes USB, pokud máš ale FAT tak by jsi musel uvnitř propojit drátem dva body a navíc to trvá trochu déle.cz
0 KapaCZ Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2008 crackhorse: Rači nepiš když máš zbytečně kecy! No tak sem usoudil že rači počkám! LOCK at lidi jako crackhorse nepíšou blbý posty. Jakej post takovej člověk!
0 petrla Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2008 -pokud nechecš kupovat nabíječku ... -tak můžeš někde vzít z nějakého jiného zařízení (chce to ael abys trochu tomu rozumněl čili napští mus být 5V)..na vlastní nebezpečí nezkoušel jsem to, nemám důvod - udělat si nebíječku an tužkové baterky (nabíjení není přiliš rychlé) Skoušel sem-OK - nejlepší propojit drátkem uvnitř psp (možná by to šlo venkem kuknu se) Siki skoušel-OK
0 Electropunker Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2008 Staci koupit USB kabel ktery ma na konci vstup na USB tak i vstup na nabijeni....sice to trva dele, ale nabije.
0 KapaCZ Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2008 Přesně ten sem si obědnal a zejtra tu snad je hold musim počkat.
0 vojta69 Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2008 anebo se normálně prodává nabíječka přes usb a nic nemusíš propojovat,jde právě na fata
Otázka
KapaCZ
Hoj prosim vás jak nbiju baterku když nemám tu nabíječku co se k PSP dává?
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts