MAMUTH Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 cau, zacinam se poohlizet po nejakych kvalitnich intraauralnich (takovy ty špunty co se cpou primo do sluchovodu) sluchatkach...potreboval bych neco s cenou do 2000,mozna lehce nad a v ramci moznosti srovnatelnym zvukem jako maji porta pro (v soucasny dobe mam,ale na prenaseni jsou trosku neprakticky a navic docela rvou do okoli) dival jsem se na sluchatka SONY MDR-EX85LP/B, pokud ma nekdo zkusenosti jeho nazor rozhodne uvitam. porty bych si chtel nechat na doma a spuntiky pouzivat venku... prosim neflamujte tady o tom ktera znacka je lepsi,nebo ktere fandite (hlavne nic ve stylu koss rulezzz sennheiser = shit a naopak) proste pokud mate zkusenost popripade nejaky odkazy,tak napiste. dik EDIT: prosim o upraveni nazvu topicu na intraauralni sluchatka do 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Já měl naposledy Sennheiser MX 450 a nemohl jsem si je vynachválit - takový rozsah jsem nikdy nepostřehl.. Na druhou stranu moje první dražší sluchátka xD A sloužily dobře, dokud si je jeden dement nepůjčil a nevrátil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 diky,ale tohle jsou klasicky pecky, ja hledam spunty -> narves do usi az do sluchovodu...tenhle typ sluchatek je napr. u hudebnich telefonu sony ericsson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 heh sice nic moc ale mam tydle a hrajou fakt dobre :D http://konzole.nej-ceny.cz/10853/logitech-playgear-stealth-psp-sluchatka-do-usi.html pokud by si je chtel mohl bych je strelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 tak zrovna tem stealthum zas moc neverim...asi by to chtelo trosku hudebne vehlasnejsi znacku... ale nevim jak hrojou,nejspis bych je musel slyset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazym Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 http://www.mypod.cz/iPod-prislusenstvi/page-5/452-sluchatka-Apple-iPod-In-Ear-Headphones.html Kvalitní sluchátka, od kvalitní firmy. S ipodem výbornej zážitek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 ipod sluchatka nevim,nevim...nemam ipoda a sluchatkam apple moc neverim jinak celkem me jeste zaujali tyhle http://myego.cz/item/creative-aurvana-vyborna-in-ear-sluchatka-k-mp3-prehravaci popripade jak nekdo doporucuje v diskuzi tyhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48922 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 tak já mám ty sluchátka od SONY o kterých se zmiňuješ v prvním příspěvku a jsem s nima nad míru spokojenej. Jsou příjemný do uší a vsouvají se tam dobře. Zvuk z nich výcházející se mi zdá moc dobrej. Má to takovou malou nevýhodu :D Když si zašpuntuju uši těmahle sluchátkama a dám volume trochu víc, tak nejsou slyšet okolní zvuky jako např rušná ulice apod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Březen 19, 2008 Administrators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Ja mam ted sluchatka od SkullCandy a to Full Metal Jacket. Hraji skvele (i basy), jedine minus je ze kablik prenasi i narazy (napr pri chuzi), pokud mas treba PSP v batohu. Pokud ho mas u sebe pod bundou tak parada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 rybak: tak to rad slysim...kdes je koupil? podle toho co jsem cetl tak by meli hrat opravdu dobre (kdosi dokonce rekl ze lip nez porty,coz beru trosku s rezervou) rix mas nejakej odkaz na obchod/recenzi? taky bych te chtel poprosit o opravu nazvu topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Koupil jsem je v Praze na Karláku v SONY centru, myslím že je ale budou mít i v Brně v SONY centru v Janáčkově divadle. Stojí okolo 1 200kč Je u nich dobrej kabel s prodlužkou : krátkej pro hraní psp a po připojení prodlužky se kabel prodlouží o cca metr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 a jsou to fakt ty MDR-EX85LP/B? protoze co jsem se na netu dival tak stoji tak 1600. on se totiz dela jeste jeden nizsi model,ten ale nema tak dobry vlastnosti btw jak ku*va vis ze v janackove divadle v brne je sony centrum :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 lol rybak je Brnak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 ale houby,dyt ma bydliste plzen EDIT: jinak uz jsem skoro rozhodnutej pro ty sonace,ale zas jsem nekde cetl vyborny ohlasy na ty creative...ma nekdo zkusenosti s nima? nebo klidne davejte dalsi tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.