Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

intraauralni sluchatka do 2000

MAMUTH

Recommended Posts

cau, zacinam se poohlizet po nejakych kvalitnich intraauralnich (takovy ty špunty co se cpou primo do sluchovodu) sluchatkach...potreboval bych neco s cenou do 2000,mozna lehce nad a v ramci moznosti srovnatelnym zvukem jako maji porta pro (v soucasny dobe mam,ale na prenaseni jsou trosku neprakticky a navic docela rvou do okoli) dival jsem se na sluchatka SONY MDR-EX85LP/B, pokud ma nekdo zkusenosti jeho nazor rozhodne uvitam.

porty bych si chtel nechat na doma a spuntiky pouzivat venku...

prosim neflamujte tady o tom ktera znacka je lepsi,nebo ktere fandite (hlavne nic ve stylu koss rulezzz sennheiser = shit a naopak) proste pokud mate zkusenost popripade nejaky odkazy,tak napiste. dik

EDIT: prosim o upraveni nazvu topicu na intraauralni sluchatka do 2000

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ipod sluchatka nevim,nevim...nemam ipoda a sluchatkam apple moc neverim

jinak celkem me jeste zaujali tyhle http://myego.cz/item/creative-aurvana-vyborna-in-ear-sluchatka-k-mp3-prehravaci

popripade jak nekdo doporucuje v diskuzi tyhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48922

Odkaz ke komentáři

tak já mám ty sluchátka od SONY o kterých se zmiňuješ v prvním příspěvku a jsem s nima nad míru spokojenej. Jsou příjemný do uší a vsouvají se tam dobře. Zvuk z nich výcházející se mi zdá moc dobrej.

Má to takovou malou nevýhodu :D

Když si zašpuntuju uši těmahle sluchátkama a dám volume trochu víc, tak nejsou slyšet okolní zvuky jako např rušná ulice apod :D

Odkaz ke komentáři

Koupil jsem je v Praze na Karláku v SONY centru, myslím že je ale budou mít i v Brně v SONY centru v Janáčkově divadle.

Stojí okolo 1 200kč

Je u nich dobrej kabel s prodlužkou : krátkej pro hraní psp a po připojení prodlužky se kabel prodlouží o cca metr.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu