Weemeen Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Zdravim chtel bych se zeptat co vsechno musim krome ps3 mit a co kolik stoji ybch mohl mit pripojeni k internetu diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crackhorse Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 jesi máš 60 gb verzi tak tam máš wifinu ;) a stačí si jen koupit nějakej vysílač ACCESS POINTu :) tak to mám taky a šlape to vyborně... žádnej kabel prostě nic... luxus:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Weemeen Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 jesi máš 60 gb verzi tak tam máš wifinu ;) a stačí si jen koupit nějakej vysílač ACCESS POINTu :) tak to mám taky a šlape to vyborně... žádnej kabel prostě nic... luxus:wohow: a jakej presne mas??? a jestli jsem pochopil spravne to je zadarmo ten pristup na ten ps3 network? a treba na seznam nebo takhle se pripojit pres ten ACCESS POINT muzu zadarmo nebo ne jj mam 60gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crackhorse Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 jo jo je to absolutně zadarmo ;) mám WIRELESS Access point ZyAIR B-500 stal něco kolem 500,- ten sem zapojil do PC připícjlýho na NET a už to jelo nic složitýho :bash: takle nějak to vypadá, toho bordelu si nevšimej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 podívej se do tutoriaálů, máš tam, i jakto je složitý zapojit atd. http://console-forum.net/showthread.php?t=23631 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Weemeen
Zdravim chtel bych se zeptat co vsechno musim krome ps3 mit a co kolik stoji ybch mohl mit pripojeni k internetu diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.