TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 http://www.playcentrum.cz/face-plate-chrome-psp-342001.htm Doporucili by jste mne tento nahradni kryt ? ..a nebyl by tu nekdo z usti ktery by mi to mohl za prachy ci za nejakou origo hru na PC (CoD2,..) namontovat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Bejt z jižních čech tak ti to klidně za to COD2 namontuju. (COD2 FOREVER) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 weca Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Kámoš ho má a vypadá celkem pěkně... A přední kryt si snad dokážeš vyměnit sám, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tlx_man Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 to vyměníš sám za 10 minutek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 JJ asi bych si na to troufnul , ale kdyz sem zjistil ze dovoz trva 1 - 2 tydny a ja ho potrebuju hned tak se na to muzu vy to ..dnes mi totiz praskl kryt na PSP a tak schanim nahradni , pokud ho nekdo ma pls ozvete se - pozitri odjizdim tak by bylo nejlepsi osobni predani dam vam za to klidne to COD2 + este money ..pls ale rychle .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 JJ asi bych si na to troufnul , ale kdyz sem zjistil ze dovoz trva 1 - 2 tydny a ja ho potrebuju hned tak se na to muzu vy to ..dnes mi totiz praskl kryt na PSP a tak schanim nahradni , pokud ho nekdo ma pls ozvete se - pozitri odjizdim tak by bylo nejlepsi osobni predani dam vam za to klidne to COD2 + este money ..pls ale rychle .. kdyby si nebyl z ústí tak by si si to mohl koupit sám v praze v palycentru a tam ti to i vymění za 700 i s krytem. přijdeš o záruku i když si to tam necháš udělat tam no tak si do tý prahy zajeď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 kdyby si nebyl z ústí tak by si si to mohl koupit sám v praze v palycentru a tam ti to i vymění za 700 i s krytem. přijdeš o záruku i když si to tam necháš udělat tam no tak si do tý prahy zajeď Bohuzel ted se do Prahy nak nedostanu , vymnenu bych asi zvladl , pokud neni tezsi nez pro lamku upnout fmw z 3.52 m33 na 3.90m33-2 ..tak to je v poho ,jak rikam kdyby tu byl nekdo z usti tak to je nej ..popripade v horsim si hold nekam budu muset zajet .. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TyraniusXf_M00N
http://www.playcentrum.cz/face-plate-chrome-psp-342001.htm
Doporucili by jste mne tento nahradni kryt ? ..a nebyl by tu nekdo z usti ktery by mi to mohl za prachy ci za nejakou origo hru na PC (CoD2,..) namontovat ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts