Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3>PC Vista/Media server

tunta

Otázka

Ahoj,

nemate nekdo zkusenosti s propojenim PS3 a PC s Vistama? Nemuzu ani za nic PS3 propojit s compem, resp se serverem medii. Media server mam PS3 enable, ale nefacha to. Problem vidim v tom, ze v Pisicku nevidim PS3 v Centru siti a sdileni > sdileni medii > sdilet "sdilet media s" (obrazek jak to ma vypadat je zde:http://www.sony-playstation.cz/stream/sdileni2.gif Neznamy zarizeni (ani PS3) tam nemam, je to prazdne.

Firewall jsm zkusil vypnout ale furt nic.... PS3 jenak na siti je, wifi funguje..

Dikes

tunta

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

otázkou je na čem to máš všechno připojený (wifi x lan) jestli jen na jednom samostatném zařízení jako je třeba adsl modem s routrem nebo na více zařízeních, jak máš nastavený přidělování IP adres jestli DHCP nebo na pevno atd.. musíš to trochu víc popsat, základ úspěchu bych viděl v kladném pingu z pc na ps3 (start/spustit/cmd/ipconfig/ping 192.168.x.xxx) pak už se to dá snáze dohledat kde je problém..

edit: zkus vypnout ps3, v mp11 povol sdílení nějakých av souborů tak aby byly dosažitelné všem připojeným na stejnou síť a teprve potom zapni ps3..

Odkaz ke komentáři

• 0

tak mam stejny problem jako kolega nade mnou. mam ps3 a na PC WinVIsta. pouzivam wireless router s automatickou DHCP. internet na ps3 funguje bez problemu, i z kompu na nej muzu pingnout. Bohuzel PC nenajde zadny zarizeni k tomu abych ho mohl povolit jako media server..

nejake rady ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Wifi router, Vista 32 bit, media server jsem resil pres wmp11, pouze jsem v knihovne povolil sdileni medii a vse funguje. Mel jsem jen jedinny problem, a to ten, ze media server nefunguje ve verejne siti, coz je i dost logicke, takze jsem ji musel zmenit na privatni. Veskera media mam ulozena ve standartnich slozkach windows jen presmerovana na jiny disk, cili nemusim rucne nic sdilet, vsechno vyresi wmp11 sam.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu