enzo317 Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 prosím o radu při načítaní hry PSP zamrzne a pak se vypne dělá to je u nějakých her prosím o radu jedná se o ISO hry 3.80 M33-5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slim-x Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 no nechapu proc jsi to dal do sekce psp softavare ale to je jedno-stahni si jinou verzi hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Mas spravne nastavene Recovery???:blink::D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bedak Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 skus dát cpu speed na default a nebo umd mode na sony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Phillda Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Tak skus jit na vysi fw !!:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smaik Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 JJJ taky mi to nekdy udela i u netu u her a u software.Ale pokud se ti to stava jen u jedne nebo dvou her tak prepni na jinyho drivera:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 toto robi aj mne dakedy ale vyberem baterku dam na s5 a uz ide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mi.fiala Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Koukni se do jaký složky si to dal... Možná se to načíta ze špatně složky... ja mám X:PSP/GAME380/ tak to davej a jestli to nejde ani tak tak už nefim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 polopate Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Rikal ze mu to dela u ISA, tak snad nedal *.iso do X:/PSP/GAME380/ :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Stejně mu pomůže zvýšení FW , mě to samé dělalo když jsem měl 3.52 M33-2 ... Upgradl jsem na 3.90 M33-3 a problém byl vyřešen ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 Jo , bude to nejaka chybicka v CF , skus updatnout na vyžší , tím nic neskazíš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houmr Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Ja mam podobny problem ale kdyz jsem mel FW 3-80 m33 tak vse slapalo jak ma a ted kdyz mam 3-90 M33-3 tak semi iso seka pri nacitani chtel bych se zkusit vratit na predchazejici FW neporadite nekdo jestli to pomuze nebo treba jak nato diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 experti teda.....tenhle topic tu je 2 mesice nemyslim ze se jeste tu hru snazi zprovoznit:dozey: mne se taky stavalo u nejakych her ze psp se proste vyplo a nebylo to verzi v recovery menu jsem sel do configuration temer vse prenastavil a vse slape : EDIT:jinak Ja mam podobny problem ale kdyz jsem mel FW 3-80 m33 tak vse slapalo jak ma a ted kdyz mam 3-90 M33-3 tak semi iso seka pri nacitani chtel bych se zkusit vratit na predchazejici FW neporadite nekdo jestli to pomuze nebo treba jak nato diky moc musis downgrowdovat nebo ja nevim jak se to pise nech si udelat znovu pandoru a jdi na ten fw kterej chces ale melo by byt spise naopak ze se to spise zasekne na 3.80 m33 ne na tri devadesatce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houmr Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 AHA tak to jo prave ze je to v uvodnim videz burnoutu a to me celkem stve tak budu zkouset a to se podda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
enzo317
prosím o radu při načítaní hry PSP zamrzne a pak se vypne dělá to je u nějakých her prosím o radu jedná se o ISO hry 3.80 M33-5
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts