Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

nejde nič kopírovať na kartu

benefic

Recommended Posts

Mám PSP FAT

keď chcem niečo dať na memory stick tak mi to píše chybové hlásenie, že sa neda najst zariadenienie ktore chce kopirovat . Tento problém som pred tým nemal robí to aj na inej karte nie len na mojej. Niekedy sa stane , tak na 20. pokus že sa to podarí nahrať. Inak ostatných 19 pokusov sa kopírovanie preruší.

Neviem presne kedy sa u mna tento problém vyskitol ale myslím že keď som prešiel na firmware 3.71 M33 , teraz uz mam 3.90M33

Neviete co s tym mam robit? Kde je chyba?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno mozna mas FAKE kartu...ale tohle se mi jeste nestalo

EDIT:Ja vlastne nemam FAKE kartu...ale kamos mel dokud ji vzteky nerozsekal-ted ma v poho...ale mozna->>USB blblne nebo mas spatnou ctecku karet..vic newim:blink:

odskusal som viac kariet a ta moja nie je FAKE na 100% a tiez som skusal na viacerych pc ...nie je mozne ze je to tym FW...inak mam nastaveny 3.9 kernel ale to by nemala byt chyba

Odkaz ke komentáři

Ked pripojis PSP , chod do "tento pocitac" , daj pravym tlacitkom na tvoje PSP ---> vlastnosti ----> nastroje ----> kontrola chyb a zafajkni obidve moznosti. mozno to pomoze. Mne sa stalo to iste lebo som odpojil PSP od PC ale bolo to na win 2000 a tam musis dat "bezpecne odebrat zarizeni" tak mi to pokazilo flash0 co je trochu horsie :D Ale hento mi pomohlo.

EDIT: ked to pojde tak pointy potesia :D

Odkaz ke komentáři

..1 Krok , skus kartu v PSP vycistit (smazat vse co nani je ) , pak to same udelej prez comp , pak ji projed antivirem , pak to zkus , pokud to bude delat stale , puc si od nekoho jine PSP a skus to s nim , ..pokud porad kartu vyhod , je ti k nicemu a asi uz ji nerozchodis :)

Odkaz ke komentáři

..1 Krok , skus kartu v PSP vycistit (smazat vse co nani je ) , pak to same udelej prez comp , pak ji projed antivirem , pak to zkus , pokud to bude delat stale , puc si od nekoho jine PSP a skus to s nim , ..pokud porad kartu vyhod , je ti k nicemu a asi uz ji nerozchodis :)

ako vravim skusal som aj inu kartu a problem je rovnaky z toho by sa dalo vyvodit ze v karte nie je problem...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu