benefic Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Mám PSP FAT keď chcem niečo dať na memory stick tak mi to píše chybové hlásenie, že sa neda najst zariadenienie ktore chce kopirovat . Tento problém som pred tým nemal robí to aj na inej karte nie len na mojej. Niekedy sa stane , tak na 20. pokus že sa to podarí nahrať. Inak ostatných 19 pokusov sa kopírovanie preruší. Neviem presne kedy sa u mna tento problém vyskitol ale myslím že keď som prešiel na firmware 3.71 M33 , teraz uz mam 3.90M33 Neviete co s tym mam robit? Kde je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 mno mozna mas FAKE kartu...ale tohle se mi jeste nestalo EDIT:Ja vlastne nemam FAKE kartu...ale kamos mel dokud ji vzteky nerozsekal-ted ma v poho...ale mozna->>USB blblne nebo mas spatnou ctecku karet..vic newim:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benefic Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 mno mozna mas FAKE kartu...ale tohle se mi jeste nestaloEDIT:Ja vlastne nemam FAKE kartu...ale kamos mel dokud ji vzteky nerozsekal-ted ma v poho...ale mozna->>USB blblne nebo mas spatnou ctecku karet..vic newim:blink: odskusal som viac kariet a ta moja nie je FAKE na 100% a tiez som skusal na viacerych pc ...nie je mozne ze je to tym FW...inak mam nastaveny 3.9 kernel ale to by nemala byt chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Ked pripojis PSP , chod do "tento pocitac" , daj pravym tlacitkom na tvoje PSP ---> vlastnosti ----> nastroje ----> kontrola chyb a zafajkni obidve moznosti. mozno to pomoze. Mne sa stalo to iste lebo som odpojil PSP od PC ale bolo to na win 2000 a tam musis dat "bezpecne odebrat zarizeni" tak mi to pokazilo flash0 co je trochu horsie :D Ale hento mi pomohlo. EDIT: ked to pojde tak pointy potesia :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 ..1 Krok , skus kartu v PSP vycistit (smazat vse co nani je ) , pak to same udelej prez comp , pak ji projed antivirem , pak to zkus , pokud to bude delat stale , puc si od nekoho jine PSP a skus to s nim , ..pokud porad kartu vyhod , je ti k nicemu a asi uz ji nerozchodis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benefic Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 ..1 Krok , skus kartu v PSP vycistit (smazat vse co nani je ) , pak to same udelej prez comp , pak ji projed antivirem , pak to zkus , pokud to bude delat stale , puc si od nekoho jine PSP a skus to s nim , ..pokud porad kartu vyhod , je ti k nicemu a asi uz ji nerozchodis :) ako vravim skusal som aj inu kartu a problem je rovnaky z toho by sa dalo vyvodit ze v karte nie je problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Kopirujes cez psp alebo citacku ? Skus obidve moznosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benefic Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Kopirujes cez psp alebo citacku ? Skus obidve moznosti. psp-->kabel-->pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 skus citacku. Mozno bude problem v "citacke" co je v PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benefic Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 skus citacku. Mozno bude problem v "citacke" co je v PSP. tak cez citacku to ide....ale tomu nerozumiem ako to ze na kartu nemozem kopirovat ked ta karta vsetko cita normalne hry vsetko nic neseka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Tak to neviem :D Mozno je nejako poskodena cast citacky v PSP co kopiruje . Sice neviem ci sa to da ale vyzera to tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benefic Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Tak to neviem :D Mozno je nejako poskodena cast citacky v PSP co kopiruje . Sice neviem ci sa to da ale vyzera to tak :D aha a da sa ta citacka v psp nejako vymenit? ak hej tak kolko stoji nova? A nepredava tu z vas niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Tak to neviem. Ale v obchodoch kde predavaju diely na PSP som nevidel ziadnu citacku. Ale opytaj sa napr mootoa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Zkus kartu naformátovat, buď v Pc, nebo psp to už je jedno. Kámoš měl stejnej problém s kartou(sice do mobilu, ale na tom nesejde), tak sem mu jí naformátoval a je to f poho, karta vesele běhá dál jako předtím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.