Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Mám PSP FAT

keď chcem niečo dať na memory stick tak mi to píše chybové hlásenie, že sa neda najst zariadenienie ktore chce kopirovat . Tento problém som pred tým nemal robí to aj na inej karte nie len na mojej. Niekedy sa stane , tak na 20. pokus že sa to podarí nahrať. Inak ostatných 19 pokusov sa kopírovanie preruší.

Neviem presne kedy sa u mna tento problém vyskitol ale myslím že keď som prešiel na firmware 3.71 M33 , teraz uz mam 3.90M33

Neviete co s tym mam robit? Kde je chyba?

Odesláno
mno mozna mas FAKE kartu...ale tohle se mi jeste nestalo

EDIT:Ja vlastne nemam FAKE kartu...ale kamos mel dokud ji vzteky nerozsekal-ted ma v poho...ale mozna->>USB blblne nebo mas spatnou ctecku karet..vic newim:blink:

odskusal som viac kariet a ta moja nie je FAKE na 100% a tiez som skusal na viacerych pc ...nie je mozne ze je to tym FW...inak mam nastaveny 3.9 kernel ale to by nemala byt chyba

Odesláno

Ked pripojis PSP , chod do "tento pocitac" , daj pravym tlacitkom na tvoje PSP ---> vlastnosti ----> nastroje ----> kontrola chyb a zafajkni obidve moznosti. mozno to pomoze. Mne sa stalo to iste lebo som odpojil PSP od PC ale bolo to na win 2000 a tam musis dat "bezpecne odebrat zarizeni" tak mi to pokazilo flash0 co je trochu horsie :D Ale hento mi pomohlo.

EDIT: ked to pojde tak pointy potesia :D

Odesláno
..1 Krok , skus kartu v PSP vycistit (smazat vse co nani je ) , pak to same udelej prez comp , pak ji projed antivirem , pak to zkus , pokud to bude delat stale , puc si od nekoho jine PSP a skus to s nim , ..pokud porad kartu vyhod , je ti k nicemu a asi uz ji nerozchodis :)

ako vravim skusal som aj inu kartu a problem je rovnaky z toho by sa dalo vyvodit ze v karte nie je problem...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu