buddyfriend Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Pro ty co nevědí: Zítra (tj. 20.3.2008 ) vystoupí Rihanna v pražské T-Mobile areně (Praha Holešovice). Chci se zeptat jestli tam jdete někdo odsud z fóra? Ja jdu a už se nemužu dočkat, ;) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Neidem, ale je to neskutocna zena... Everytime I see her, I tryin' to keep my dick in my pats :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Já bych šel na Simple Plan.. Boužel hrajou 28. dubna a ten den jedu do Anglie. (pro GTA IV když už tam budu :D:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 kdyby tam nezpívala :| ale dělala trochu jinej typ "představení" :wohow:, tak bych se mrknul :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 nejdu, neposloucham ji, asi je mimo muj styl, jinak bych uz na ni narazil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 nechci ti brat iluze,ale prej je na zivo dost priserna..jinak souhlasim s eskimem...na jinej druh predstaveni s ni bych taky sel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Na Rihannu bohužel nejdu, ale chtěl bych se ní podívat živě. Co se týče jejího zpěvu na živo, myslím, že zpívá velmi dobře. Soudím z toho, jak jsem ji slyšel zpívat na záznamech z několika koncertů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 beztak ma umbre ela ela ela ela na playbacku, aby to nemusela opakovat xD ____ jinak nejdu, jeji zpev se mi vubec nelibi, ale byl sem na festu (cerna hora pivovar) na MIG21 a to bylo cool :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Jn zasel bych si za ni do VIP sektoru,ale pak by to bylo jak psal Shadow :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Březen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 TS! fakt nikdo nejdete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 kdo by na ni lez.?? kdybych si zadara moh sahnout na kozy tak klidne pudu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Březen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 kdo by na ni lez.?? kdybych si zadara moh sahnout na kozy tak klidne pudu.. lol woko to snad nemyslis vazne xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 lol woko to snad nemyslis vazne xD Napsal bych to podobne :D... ne ale Little Brother byli free :)...tak i ji by mohli dat free :D...myslim ze prijeli a prijedou lepsi skupiny ;)...aneb NEJEDU! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 nejdu... ani jí neposlouchám a ani tenhle druh hudby ... ale jako kdyby mi udělala představení doma tak proč ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 tak, lidi reknu vam, kdo nesel, prohloupil! sice jsem musel stat 2h venku nez jsem se dostal dovnitr, ale stalo to za to!!! byla to parba! upe jsem si vyrval hlasivky xD 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 to ti přeju, btw. kolik si za to dal ?? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 to ti přeju, btw. kolik si za to dal ?? :? 890kc sezeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 OMG ... tam se sedělo :?::?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 :lol: uz vidim jak sedi a zpiva :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 ja taky nesel tak jsi byl asi sam z fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 :lol: uz vidim jak sedi a zpiva :D:D no a? a taky jsem nesedel celou dobu, tam kontrolovali jenom u vstupu, jestli jses ve spravny sekci to uz jim bylo šumafuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 nejlepsi je to beztak v kotli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 a bylo pogo.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Jaaaj,nechapu jak nekdo muze jit na takovej (koncert) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.