RedVous Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Zdravím, mám problém,na psp rozjedu všechny hry ale prostě Patapon se mi při loadingu sekne, už jsem ho zkoušel stáhnout z více zdrojů a je to všude stejné. čím by to mohlo být mám fat a 3.90 M33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Zdravím, mám problém,na psp rozjedu všechny hry ale prostě Patapon se mi při loadingu sekne, už jsem ho zkoušel stáhnout z více zdrojů a je to všude stejné. čím by to mohlo být mám fat a 3.90 M33 Zkus změnit CPU CLOCK GAME na 333/166 pokud ti to nepujde hod tam default Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 nebo zkus zmenit UMD ISO MODE na Sony NP9660 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 drstyx3 Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 v recovery das configuration-> najedes na UMD Mode a nastavis to Sony NP9660 .. jak psal mamut :) ja jen kdybys nevedel kde to je nebo neco takovyho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RedVous Odesláno Březen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 zdarvím, udělal jsem obě dvě rady a je to:o) díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RedVous
Zdravím, mám problém,na psp rozjedu všechny hry ale prostě Patapon se mi při loadingu sekne, už jsem ho zkoušel stáhnout z více zdrojů a je to všude stejné. čím by to mohlo být mám fat a 3.90 M33
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts