J.o.x.i Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Hi, docela by mě zajímalo jaké sou pro Vás nejlepší motocyklové závody. Já teď valim sbk 07 a teda dobrý, celkem se těším na novej, měl by už vyjít, ale nikde sem nenašel, taky sem dost zvědavej na sbk 08 (květen). GP sem zatím na PSP nehrál a po zkušenostech na PC se mě do teho ani moc nechce. Tak jaké máte zkušenosti vy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedak Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 podle mě je nejlepší hra MTX Mototrax - doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.o.x.i Odesláno Březen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 No "bahňáky" zrovna právě moc nemosím, ale docela bych uvítal nějaké motárdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 moto gp mě se to líbilo bavilo ;) zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 gp sem hral sice jen demo ale skoro pořád ještě když jsem měl oficial frim ware a ještě ted si to někdy zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedak Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 moto gp mě nebaví pač to má na lejno grafiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.o.x.i Odesláno Březen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 moto gp mě nebaví pač to má na lejno grafiku Právě proto se mě do teho nechce :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 a která závodní hra na PSP má závratnou grafiku já si myslím že moto gp jí má ještě hodně dobrou ale to věc názorů nevyzkoušel si tvoje chyba já bejt tebou tak to vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Moto GP...az zas tak blbou grafiku nema...a hratelnost mi pride dobra;):D a i kdyz nemas rad "bahnaky" tak zkus MX vs. ATV:Untamed...je tam na vyber z mnoha vozu...motorky...buginy...ctyrkolky...;):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rylai Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 urcite zkus to moto Gp...ja sem taky motorkar a bavilo mne to :-) hratelnost e dost dobra a grafika taky ujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.o.x.i Odesláno Březen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Ok tož to teda prubnu... Ale sem hodně zvědavej na SBK 08 Edit: no tak sem to teda zkusil (motoGP), jako grafika pohoda, ale ten styl jizdy, nebo jak to mám napsat je víc než k smíchu, borec naklopenej na koleno a jede rovně :D:D:D, a prostě celkově to nemá nic společného s jízdou motce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.