lachimalaif Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Pište sem všichni, které o tomto skvělém telefonu, něco zajímá, pište sem své dojmy z tohoto telefonu, nebo sem pište i sve zkušensti, či odkazy na osvědčené aplikace, hry tapety schémata atd.... Zkrátka sem pište vše co se tohoto stroje týká!!!!! :arrow::arrow::arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 K800i - Když jsem ho dostal před rokem, tak na svou dobu to byl špičkovej telefon. Teď už je mnoho lepších telefonů. Líbí se mi jeho fotoaparát, který fotí slušně, videa nic moc. Po čase omrzí, jako skoro každej mobil, zlatý PSP.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 k790i - vcelku slusny mobil + fotak + velky display - dlouha doba nacityni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Březen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 K800i - Když jsem ho dostal před rokem, tak na svou dobu to byl špičkovej telefon. Teď už je mnoho lepších telefonů. Líbí se mi jeho fotoaparát, který fotí slušně, videa nic moc. Po čase omrzí, jako skoro každej mobil, zlatý PSP.. :) řekl bych že ve své cenové kategorii je špička i nyní a ne jen tehdy:) jo a psp je rozhodně super ale špatně se z něj volá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Mě už mobily po koupi PSP omrzeli, teď se mi K800i válí na stole, občas z něj zavolám, pošlu SMS, něco vyfotim, toť vše.. Pro toho kdo mobil používá deno-denně dobrá věc, pro mě teď zbytečnost, kdyby novej mobil, tak iPhone... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Moje rec- mam PSP a SE K790i a uvazuju o Iphone - Na PSP parim a SE vubec nepouzivam , je na stole akorat kdyz mi nekdo neco chce tak ho zvednu :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 ja mam k800i a uz z nej jen fotim a volam pisu sms a na vsechno ostatni mam PSP na svy k800i si asi GTA Vcs nezahraju nebo jinou dobrou gamesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Březen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 a nemáte někdo nějakej link na nějaký nadupaný aplikace na tyhle telefony????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 a nemáte někdo nějakej link na nějaký nadupaný aplikace na tyhle telefony????????????????? sezenu ti jakoukoli hru co si vyberes zdarma aplikace taky sezenu tady mas na vyber par tech nejnovejsich her co jsou ke stazeni townsmen 5 assaians creed(prominte nejspis jsem to blbe napsal) kriminalka las vegas CZ aplikace napr. na projizdeni mobilu prez bluetoth icq v mobilu hodina mene nez 10 kc mozna i nez 5 kc pokud by si neco chtel pis pm urco tito sezenu na tvuj mobile!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 neni problem ja k800i mam tak pisni co chces mam toho hafo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 http://www.k800i.eu/ docela dobrá stránka, hlavně fórum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 http://www.k800i.eu/ docela dobrá stránka, hlavně fórum. ty jsi regly na foru ? ja taky, jaky mas nick ? nevite ... vysli uz bulanci na mobil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Reglej tam nejsem, dřív jsem tam chodil a jen prohlížel fórum, sosal hry, schémata, obr. apod. Teď už tam ani nechodim... S těma Bulánkama nvm, vim že to byla dost očekávaná hra, měla snad i mít MP přes BT, ale řekl bych že nevyšli a bůví jestli vyjdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Duben 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 jj BTinfo je zajímavá aplikace, jediná její vada na kráse je to že ten druhej musí souhlasit s připojením do jeho telefonu (aspoň na novějších telefonech) Jo a tu kriminalku las vegas CZ bych bral, hoď sem nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Jo to BTinfo je dobrá věcička, taky trestná. Jsme chtěli udělat kámošovi master reset, ale nakonec jsme jen volali z jeho mobilu... Tady nějaká kriminálka CSI Miami 240x320 CZ [url]http://uploaded.to/?id=m3tlod[/url] (z k800i.eu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Duben 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Mno trestný to možná je, ale kdo ti co dokáže, kdyby se to nějak mělo řešit. Samozřejmě nabourat se do služebního telefonu policajta asi neni dobrej nápad, ale jinak bych se fakt nebál :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Fungujou vám bitplanes na K800i přes BT Scháněl sme funkční verzi ale nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 ahoj lidi potřebuji pomoc,potřebuju flashnout k790i ale něak navodum nerozumim nejsem an to myslite že by jste to se mnou někdo mohl pomalinku krok po kroku po icq vyřešit? Pak tu mam jeste otazku: Stratim záruku když flashnu svůj se k790i? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Duben 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Hele nevíte někdo o nějakim nadupanym GPS na tenhle telefon. Kdyžtak napište i jak funguje (jde mi o to abych třeba neplatil z připojení k netu atd..., prostě aby to bylo zadarmo, ale aby to dobře fungovalo) Dík moc za odpovědi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.