Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Afkim

martiN1468621206

Otázka

čau kluci mám problém s afkimem. včera sem na něm byl a dneska celej den od rána zkouším se připojit. program naběhne ale už se nepřipojí ještě teda vyberu síť kam se připojím a potom už jenom Resolving Resolved, connecting Conected, Indetifing a už potom nic ale program se nesekne de normálně vypnout talčítkem HOME tak mi pls řekněte co s tím asi může bejt....:blink: :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
to bude asi aktualizaci icq protokolu ... stejne nechapu na co chcete icq na psp ... je to zbytecnost ...

já sem na icq na PSP dost často

půjde to icq ještě teda?? když se to aktualizuje nebo prostě už jako novej program rovnou a nebo půjdou tyhle starší??

Odkaz ke komentáři

• 0

anebo zkus dat jiny bitlbee nick , tadyk ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------

afkim2.jpg

zaregistrujte se na BitlBee serveru zadáním jména a hesla (AFKIM využívá BitlBee server pro připojení k IM sítím)

(psp.novinky.org)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

zkus si tam hodit neobvykly nick treba martin286

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu