Lachtan Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 1. Můžu si s kámošem zahrát splitscreen bez toho abych se musel připojit na net? 2. Ve hře je jenom 5map a nebo se dají stáhnout i další? 3. Hraje to dost hráčů a na jaká je hrací doba? (nekonečná)? Ptám se protože nemám moc peněz a nerad bych si koupil hru, která by mě za 2 dny omrzela. 4. Popřípadně existuje i jiná výborná hra, která se dá hrát ve splitscreen (prostě ve dvou na jedný ps3)? Můžete to smazat, odpověděl jsem si už sám. Warhawk nejde hrát offline splitscreen bez připojení na net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ludivitto Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Ahoj, 1. Splitscreen by tě myslím přestal po dnu bavit. Warhawk určitě není vhodný pro splitscreen (vzhledem k rozlehlosti map). Online být nemusíš, myslím (to už si teď nepamatuju, nejsem doma). 2. Stáhnout se dají jen tzv. booster packy, zatím je jeden - Omega Dawn Booster Pack. Ten mi ovšem po stáhnutí a koupi z PS Network nejede. Nicméně i těch 5 map stačí, protože jsou tam různé map layouty.. 3. Hrací doba je nekonečná:) Hráčů hraje opravdu DOST:) 4. Kane and Lynch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lachtan
1. Můžu si s kámošem zahrát splitscreen bez toho abych se musel připojit na net?
2. Ve hře je jenom 5map a nebo se dají stáhnout i další?
3. Hraje to dost hráčů a na jaká je hrací doba? (nekonečná)? Ptám se protože nemám moc peněz a nerad bych si koupil hru, která by mě za 2 dny omrzela.
4. Popřípadně existuje i jiná výborná hra, která se dá hrát ve splitscreen (prostě ve dvou na jedný ps3)?
Můžete to smazat, odpověděl jsem si už sám. Warhawk nejde hrát offline splitscreen bez připojení na net.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.