Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Warhawk otázky

Lachtan

Otázka

1. Můžu si s kámošem zahrát splitscreen bez toho abych se musel připojit na net?

2. Ve hře je jenom 5map a nebo se dají stáhnout i další?

3. Hraje to dost hráčů a na jaká je hrací doba? (nekonečná)? Ptám se protože nemám moc peněz a nerad bych si koupil hru, která by mě za 2 dny omrzela.

4. Popřípadně existuje i jiná výborná hra, která se dá hrát ve splitscreen (prostě ve dvou na jedný ps3)?

Můžete to smazat, odpověděl jsem si už sám. Warhawk nejde hrát offline splitscreen bez připojení na net.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj,

1. Splitscreen by tě myslím přestal po dnu bavit. Warhawk určitě není vhodný pro splitscreen (vzhledem k rozlehlosti map). Online být nemusíš, myslím (to už si teď nepamatuju, nejsem doma).

2. Stáhnout se dají jen tzv. booster packy, zatím je jeden - Omega Dawn Booster Pack. Ten mi ovšem po stáhnutí a koupi z PS Network nejede. Nicméně i těch 5 map stačí, protože jsou tam různé map layouty..

3. Hrací doba je nekonečná:) Hráčů hraje opravdu DOST:)

4. Kane and Lynch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu