PsychoCZ Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Nejnovější verze afkimu = v3.3.3 , dole nechávám i verzi v3.3.2 Afkim v3.3.3 Protože se objevilo několik dalších drobných chyb ve včera uvolněné verzi IM klienta AFKIM v3.3.2, ZX-81 okamžitě zareagoval a chyby odstranil. Především se jednalo o kritickou chybu způsobenou změnami v autentifikaci zpráv zasílaných serverem BitlBee a několik chyb v základním nastavení. Jedná se o IM klienta s jehož pomocí se můžete připojit k ICQ, AIM, MSN, Yahoo, GTalk nebo Jabber a komunikovat se svými přáteli. Danzel se k této aplikaci vrátil téměř po půl roce a koncem března 2007 uvolnil jeho zatím poslední verzi s rozšířeným menu a několika opravenými chybami z předchozích verzí. Na jeho práci navázal ZX-81, který přidal podporu pro IR klávesnici, rozšířil kompatibilitu s fontem a znakovou sadou ISO 8859-1 (latin1) a zároveň pro tuto znakovou sadu upravil také Danzeffovu klávesnici. Aplikace je nyní mnohem stabilnější, s vylepšeným WiFi připojením a rychlejším zobrazením. Dostupná je ve dvou verzích, pro OE/M33 firmwary a pro fw.1.5 (psp.novinky.org) Instalace Tohle stáhnout... Afkim v3.3.3 pro 3.xx http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/54015/afkim-v3.3.3-fw3x.zip_1.26MB.html Složku afkim nakopírujeme do ms0:/PSP/GAME Afkim v3.3.3 pro 1.50 http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/05013/Afkim_3.3.3_pro_1.50.rar_1.09MB.html Složky __SCE__afkim a %__SCE__afkim nakopírujeme do ms0:/PSP/GAME150 Zapnutí 1) spusťte AFKIM v3.3.3, zvolte wifi připojení a připojte se 2) zaregistrujte se na BitlBee serveru zadáním jména a hesla (AFKIM využívá BitlBee server pro připojení k IM sítím) 3) po připojení k BitlBee serveru se zobrazí hláška: "No accounts detected, press [select] to add one." 4) stiskněte SELECT a zvolte "Add Account" (Přidat účet) vyberte ICQ, případně jiný účet, který chcete přidat 5) zadejte přihlašovací údaje vašeho IM účtu (u ICQ zadejte do položky "Username" číslo vašeho ICQ účtu, ne přezdívku) 6) po připojení k vašemu účtu můžete komunikovat se svými přáteli ===================================================================== Afkim v3.3.2 ZX-81 uvolnil novou verzi IM klienta AFKIM od Danzela, ve které odstranil kritickou chybu způsobenou změnami v autentifikaci zpráv zasílaných serverem BitlBee. Jedná se o IM klienta s jehož pomocí se můžete připojit k ICQ, AIM, MSN, Yahoo, GTalk nebo Jabber a komunikovat se svými přáteli. Danzel se k této aplikaci vrátil téměř po půl roce a koncem března 2007 uvolnil jeho zatím poslední verzi s rozšířeným menu a několika opravenými chybami z předchozích verzí. Na jeho práci navázal ZX-81, který přidal podporu pro IR klávesnici, rozšířil kompatibilitu s fontem a znakovou sadou ISO 8859-1 (latin1) a zároveň pro tuto znakovou sadu upravil také Danzeffovu klávesnici. Aplikace je nyní mnohem stabilnější, s vylepšeným WiFi připojením a rychlejším zobrazením. Dostupná je ve dvou verzích, pro OE/M33 firmwary a pro fw.1.5 (psp.novinky.org) Instalace Tohle stáhnout... Afkim v3.3.2 pro 3.xx http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/10150/afkim_pro_3.xx.rar_1.04MB.html Složku afkim nakopírujeme do ms0:/PSP/GAME Afkim v3.3.2 pro 1.50 http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/50844/afkim_pro_1.50.rar_1023.17KB.html Složky __SCE__afkim a %__SCE__afkim nakopírujeme do ms0:/PSP/GAME150 Zapnutí 1) spusťte AFKIM v3.3.2, zvolte wifi připojení a připojte se 2) zaregistrujte se na BitlBee serveru zadáním jména a hesla (AFKIM využívá BitlBee server pro připojení k IM sítím) 3) po připojení k BitlBee serveru se zobrazí hláška: "No accounts detected, press [select] to add one." 4) stiskněte SELECT a zvolte "Add Account" (Přidat účet) vyberte ICQ, případně jiný účet, který chcete přidat 5) zadejte přihlašovací údaje vašeho IM účtu (u ICQ zadejte do položky "Username" číslo vašeho ICQ účtu, ne přezdívku) 6) po připojení k vašemu účtu můžete komunikovat se svými přáteli (psp.novinky.org) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Na ***,zas Identifying.... a ***! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Díky jdu do toho... :twisted: Na PICU,zas Identifying.... a hovno! identifing... :roll: a děláš vše podle návodu? myslím přihlášení :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Resolving Failed...:....Vypnuti PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 mě to jede upo v pohodě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 mě to taky nejde zkoušel sem všechny verze afkima na PSP a pokaždý mi to napíše Resolving Resolved, Connecting Connected, indetifing no ale afkim se nesekne de potom normálně vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 jedu takticky,pokud nepomuze ani toto tak sem budu muset hodit i ty obrazky :roll: ... EDIT : k tomu Identyfiing ,zkuste si hodit jiny nick na to bitlbee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Me az do ted sel,ted v posledni dobe vsem co znam prestalo fungovat a vsem Identifying a nic... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Ten novej Afkim v3.3.3 jede v poho :) opet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvdark Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Zdar lidi tak ten nový akim mi už konečně jde,přihlasil jsem se na icq ale nevím jak na akimu to icq odhlásit protože když se připojim na PC tak mi to po chvíli napíše že icq pozíva jiný počitač v tom pripade je to PSP. Poradil by někdo :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakilulu Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 mne vyhodi to bitlbee aby som sa logol ( asi zaregistroval ) napisem tam udaje aj hore aj dole dam select a zasne nieco robit a vypise eror...:( v com to moze byt? firmware mam 3.90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Zdar lidi tak ten nový akim mi už konečně jde,přihlasil jsem se na icq ale nevím jak na akimu to icq odhlásit protože když se připojim na PC tak mi to po chvíli napíše že icq pozíva jiný počitač v tom pripade je to PSP.Poradil by někdo :idea: Musis dat select a Vypnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 :arrow: pridana verze 3.3.3 + nechavam i verzi 3.3.2 . Enjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ-Eilonwy Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 hmmm.. Mam psp slim, 3.90 M33 A Afkim 3.3.3 mi zamrzne při Identifying.. jak vidím nejsem sám.... co stím???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Super prgramek :) Akorat jedna trapna otazka, jak se odesila zprava? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ-Eilonwy Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Tak jsem si aktualizoval na 3.90 M33-3 a uvidíme jestli se posunem přes poje** identifikaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakilulu Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 nejde to ... ani na posledom firmware....dost na p:((( Mna by zaujimalo ci vlastne niekomu sa podarilo rozbehat tohto afkima na m33 3.90.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ-Eilonwy Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 tak tak ani 3.90 M33-3 nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 me to taky nejdriv neslo napsalo se connecting...conect,identifing a pak nic,pak jsem se zaregistroval na ti strance zadal do afkima pak jsem vybral icq a zadal cislo a heslo a facha to jinak mam cf 3.90m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Me to funguje normalne...pouzivam 1.50 verzi na 3.90M33 - 3 PSP Fat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Duben 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 napises zpravu a odesles ji bud entrem a nebo sipkou nahoru a nebo dolu ted nvm dlouho sem ho nepouzival .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 du to skusit na 3.90m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 me to taky normal jede na 3.90m33 normalne ze starsi verze sem si vkopiroval jeden soubor do te nove byl to soubor s nastavenim .cfg myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ-Eilonwy Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 To: cloudmaster.. Tak to že ti jede verze z 1.5 a ty máš 3,90 tak to je blbost... To: Hojas86.. nemám starší verzi...tudiž nermám co kopírovat... :( To: bystryi .. dej link na tu stránku s registrací... dík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Lidi mam 3,90m33 a vubec to nemuzu rochodit. Je to marný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.