a.jaros Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 stavte a posilejte sem vase vytvory.Nakonec vyhodnotime nejlepsi.Tak at se dari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a.jaros Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Ja osobne sem uz jeden sestrojil muzu poslat foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 hm chci videt kdo to bude stavět ale skusim a foto sem dej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 třeba já mám, je spíš ůčelovej(je to z lega, stojan na psp i na umd obal in 1)ale není hezkej tak se asi nebudu zařazovat edit: už tu byl topic s lego stojanama http://console-forum.net/showthread.php?t=22217&highlight=lego Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a.jaros Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 třeba já mám, je spíš ůčelovej(je to z lega, stojan na psp i na umd obal in 1)ale není hezkej tak se asi nebudu zařazovatZarad ho urcite, kazdej dobrej ne?proste posli foto . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 tak jsem jeden vyrobil nic moc ale asi životní dílo z lega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frajer252 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 No tak já se taky mužu pochlubit co sem postavil sice nic moc ale drží :D PS:stavte z bajoniklu to je good :D :D PS:Displey trošku ošmatanej jinak docela dobrý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 hmm ... dobry teda ..... ja pouzivam jako stojanek na PSP ... nabijecku od mysi ..... sedi to tam perfektne ..... takze mam vlastne 2 v 1 :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasisek Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 já sem postavil tohle nic moc ale drží http://www.picoodle.com/view.php?img=/4/3/21/f_DSC00116m_4412ee2.jpg&srv=img26 omlouvám se že to není rovnou vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 tak tady to je, je to stojan i na 1x umd obal, slouží i jako nabíjecí stojan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 kačisko ten je parádní :) :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a.jaros Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Kasičko je borec to si stavel narychlo nebo uz to mas dyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 mám to už dýl, už když tu byl ten první topic tak sem to narychlo postavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 aspoň že drží :? (Dělal sem ho narychlo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-SIDE Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 jejiž kolik vám je ??:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandis Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Tady máte můj,vleze se tam 2x Umd a jsou udělané opěrky pro ruce :cheesygrin: // Zjistil sem že mi to psp jen poškrábalo takže stoján jsem zničil :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Tohle je muj stojanek udelany z par kousku bajoniclu :D je opravdu skvely a stabilni tady sem upnul par dalsich fotek :-) kdyz nekdo bude chtit poslu navod :D http://leteckaposta.cz/196378086 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=55115 V tomhle topicu mám svůj LEGO stojánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Tady je můj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.