parak Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 lidi mam problem nejde mi nacpat nabijecka do psp. myslite ze to pude spravit doma nebo mam za nekym z brandže jit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 POckej pockej :D..jak ti nejde nekam nacpat nabijecka?! Foto? ;)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 univ Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 presneji to rict fakt neslo ( nakonec z toho vyleze ze to cpe do sluchatek ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 zkus jí tam cpát druhou stranou,možná to půjde ;-D...přesněji....???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ViCktor Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Když už se tu bavíte o nabíječce: Je normální že mi při nabíjení v té krabičce občas píská? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Když už se tu bavíte o nabíječce: Je normální že mi při nabíjení v té krabičce občas píská? to není krabička..to je transformátor..a ty občas pískaj..takže je to normální :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ViCktor Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Heh to vis ja chodim na elektrotechnickou skolu tak musim pouzit odbornej vyraz:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
parak
lidi mam problem nejde mi nacpat nabijecka do psp. myslite ze to pude spravit doma nebo mam za nekym z brandže jit ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts