gaga Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 mam hru GTA vice city stories a u jedne mise sem se zasekl...mam 9,8% hry mam ukol ze si jedu pro dodavku na jedno parkoviste pak sni jedu do garaze a tam ji v ukazce presprejujou a pak tam ukazou ze na strese baraku (proti garazi) me sleduji 2 policajti v garazi jsou 2 dodavky nad jednou je modra sipka a mam do auta jit dys do nej vlezu tak se udela nad tou druhou dodavkou sipka a tam sedi 2 lidi co jeli semnou (sou v aute zamceny) nevite co dal?kdo mi poradi dan mu pts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 To je lecka,ty musis jet pryc...Pol. se zameri na tebe a kamosi muzou ladit svoje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 To je lecka,ty musis jet pryc...Pol. se zameri na tebe a kamosi muzou ladit svoje...ale dys jedu dal od nich tak se mi napise ze sem to neudelal a nemam treba ty policajty zabit?a kam mam jet?tam pisou neco o jihu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Zabit urcite ne...Ja mam za to,ze si maj myslet ze mas to zbozi ty a oni sou v pohode..Ale kdyz rikas ze to pise failed...Co kdyz tam pockas,co delaj ti v te druhe dodavce..?Cekaj..?Opis co ti tam presne pisou,pak ti poradim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 dys sem v ty garazi dyl tak oni tam furt sedi v ty dodavce....jo ja se kouknu co tam pisou tak 5 min pockej musim to zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 hej gaga už sem to udelal tak ti dyštak poradim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malchys Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 jed kolem more do Vice Portu a je to ok;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 uz vim jak to udelat :Ddiky xLENNYx posilam 200 pts to xzibit:cau prides? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Parada...Diky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 kdyby si nevedel co delat v nejake misi tak sem pisni pomuzu ja to ted hraju taky a jsem 3 mise od konce mam 36%completed poradim i s auty ktery se maj odvazet je jich 32 tak kdyz nebudes moct nejaky najit tak pisni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 kdyby si nevedel co delat v nejake misi tak sem pisni pomuzu ja to ted hraju taky a jsem 3 mise od konce mam 36%completed poradim i s auty ktery se maj odvazet je jich 32 tak kdyz nebudes moct nejaky najit tak pisnija jako 36%complete?myslis dys das start a pak my stats a pak to prvni?jestli jo ja mam 12% to je naky divny ne dys mas 3 mise dokonce a mas jenom 36% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 On mysli konec pribehu,jinak abys mel 100% musis najit vsechny balicky,dohrat bocni mise,atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 On mysli konec pribehu,jinak abys mel 100% musis najit vsechny balicky,dohrat bocni mise,atd...tak to jo a chci se zeptat dys mam 12% v my stats kolik mi jeste zbyva hry(pribeh)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Si asi tak ve tretine,ne..?Kdyz on ma 36% .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Si asi tak ve tretine,ne..?Kdyz on ma 36% .)tak to sem docela daloko ja to hraju jen asi 3 hod v kuse a to sem jezdil i po meste nemate nekdo obrazek nebo obrazek na netu kde jsou ty balonky?za ktery se vam u safehausu objevi 9mm (zbran)za 10 balonku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 najdes to savech pak jeste odvoz aut je jich 32 a empire buildnigs tech je 30 pak 99balonku sestrelit 30rampage a vedlejsi mise a u kazdyho empire je jedna mise tak na pul hodky a nejaky ty skoky nemate nekdo obrazek nebo obrazek na netu kde jsou ty balonky?za ktery se vam u safehausu objevi 9mm (zbran)za 10 balonku? tech mam asi 37balonku a nektery sou fakt dobre zasity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 mam teda 36,3% a najdes to savech asi tak 40misi do konce pribehu pak jeste odvoz aut je jich 32 a empire buildnigs tech je 30 pak 99balonku sestrelit 30rampage a vedlejsi mise a u kazdyho empire je jedna mise tak na pul hodky a nejaky ty skoky a nemas nakou mapku kde jsou vyznaceny ty balonky?a kdyz mam jen 1. mesto a tamto dalsi mesto mam jeste zamceny odemkne se mi kdyz dodelam pribeh?a ty balonky normalne seberes nebo je musis sestrelit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 musis je sestrelit a mesto se ti odemkne po misi from zero to hero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 musis je sestrelit a mesto se ti odemkne po misi from zero to hero tak to je tezky je najit a jeste pak sestrelit a nevis v kolika tak asi procentech je ta mise from zero to hero? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slim-x Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Zostrelených balónov Odmena 10 Pistol 20 Scorpion 30 Stubby Shotgun 40 Molotov Cocktails 50 AK-47 60 Body Armour 70 Flamethrower 80 Equalizer 90 Sniper Rifle 99 M249 to sou ty balonky zdroj:gta.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 tak to je tezky je najit a jeste pak sestrelit a nevis v kolika tak asi procentech je ta mise from zero to hero? no někde tady na fóru to je tuším ale možná to mám i já v PC tak se podívám GTA VCS.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Odmena 10 Pistol 20 Scorpion 30 Stubby Shotgun 40 Molotov Cocktails 50 AK-47 60 Body Armour 70 Flamethrower 80 Equalizer 90 Sniper Rifle 99 M249 to sou ty balonky zdroj:gta.cz diky moc posilam nake ty ptsmusis je sestrelit a mesto se ti odemkne po misi from zero to hero poslal sem ti moje posledni bodiky a to je 50 pts a mas je za dulezite info:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 tak to sem docela daloko ja to hraju jen asi 3 hod v kuse a to sem jezdil i po meste NO TAK VE HRE JE NEJAKEJ 38 % PRIBEHOVYCH MISI JESTE TI ZBEJVA cast 1 ostrova a pak zase na druhej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 NO TAK VE HRE JE NEJAKEJ 38 % PRIBEHOVYCH MISI JESTE TI ZBEJVA cast 1 ostrova a pak zase na druhejno tetka sem prosel misi from zero to hero a sem na 2 ostrovekdyby si nevedel co delat v nejake misi tak sem pisni pomuzu ja to ted hraju taky a jsem 3 mise od konce mam 36%completed poradim i s auty ktery se maj odvazet je jich 32 tak kdyz nebudes moct nejaky najit tak pisni tak sem udelal misi from zero to hero a uz sem na 2 ostrove a udelal sem jednu misi L a pak zmizela a mam misi R to je naky zavod a musim mit naky adrenalin a mam tam cas a dys projedu tou ruzovou carou tak mi pribide cas. ale ten adrenalin mi furt ubiva a jezdi tam auta a maj nad sebou cervenou sipku a dys do nich nabouram tak hned vybouchnou a ja nevim co tam mam delat jestli mam mit adrenalin plny a nebo prazdny , a nebo jestli mi ma vyprset cas a nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCaukro Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 tak to je síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.