Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

mam hru GTA vice city stories a u jedne mise sem se zasekl...mam 9,8% hry mam ukol ze si jedu pro dodavku na jedno parkoviste pak sni jedu do garaze a tam ji v ukazce presprejujou a pak tam ukazou ze na strese baraku (proti garazi) me sleduji 2 policajti v garazi jsou 2 dodavky nad jednou je modra sipka a mam do auta jit dys do nej vlezu tak se udela nad tou druhou dodavkou sipka a tam sedi 2 lidi co jeli semnou (sou v aute zamceny) nevite co dal?kdo mi poradi dan mu pts

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  Darius15 napsal:
kdyby si nevedel co delat v nejake misi tak sem pisni pomuzu ja to ted hraju taky a jsem 3 mise od konce mam 36%completed poradim i s auty ktery se maj odvazet je jich 32 tak kdyz nebudes moct nejaky najit tak pisni
ja jako 36%complete?myslis dys das start a pak my stats a pak to prvni?jestli jo ja mam 12% to je naky divny ne dys mas 3 mise dokonce a mas jenom 36%
Odesláno

najdes to savech pak jeste odvoz aut je jich 32 a empire buildnigs tech je 30 pak 99balonku sestrelit 30rampage a vedlejsi mise a u kazdyho empire je jedna mise tak na pul hodky a nejaky ty skoky

gaga napsal:

nemate nekdo obrazek nebo obrazek na netu kde jsou ty balonky?za ktery se vam u safehausu objevi 9mm (zbran)za 10 balonku?

tech mam asi 37balonku a nektery sou fakt dobre zasity

Odesláno
  Darius15 napsal:
mam teda 36,3% a najdes to savech asi tak 40misi do konce pribehu pak jeste odvoz aut je jich 32 a empire buildnigs tech je 30 pak 99balonku sestrelit 30rampage a vedlejsi mise a u kazdyho empire je jedna mise tak na pul hodky a nejaky ty skoky

a nemas nakou mapku kde jsou vyznaceny ty balonky?a kdyz mam jen 1. mesto a tamto dalsi mesto mam jeste zamceny odemkne se mi kdyz dodelam pribeh?a ty balonky normalne seberes nebo je musis sestrelit?

Odesláno
  slim-x napsal:

Odmena

10

Pistol

20

Scorpion

30

Stubby Shotgun

40

Molotov Cocktails

50

AK-47

60

Body Armour

70

Flamethrower

80

Equalizer

90

Sniper Rifle

99

M249

to sou ty balonky zdroj:gta.cz

diky moc posilam nake ty pts
  Darius15 napsal:
musis je sestrelit a mesto se ti odemkne po misi from zero to hero

poslal sem ti moje posledni bodiky a to je 50 pts a mas je za dulezite info:)

Odesláno
  Driver napsal:
NO TAK VE HRE JE NEJAKEJ 38 % PRIBEHOVYCH MISI JESTE TI ZBEJVA cast 1 ostrova a pak zase na druhej
no tetka sem prosel misi from zero to hero a sem na 2 ostrove
  Darius15 napsal:
kdyby si nevedel co delat v nejake misi tak sem pisni pomuzu ja to ted hraju taky a jsem 3 mise od konce mam 36%completed poradim i s auty ktery se maj odvazet je jich 32 tak kdyz nebudes moct nejaky najit tak pisni

tak sem udelal misi from zero to hero a uz sem na 2 ostrove a udelal sem jednu misi L a pak zmizela a mam misi R to je naky zavod a musim mit naky adrenalin a mam tam cas a dys projedu tou ruzovou carou tak mi pribide cas. ale ten adrenalin mi furt ubiva a jezdi tam auta a maj nad sebou cervenou sipku a dys do nich nabouram tak hned vybouchnou a ja nevim co tam mam delat jestli mam mit adrenalin plny a nebo prazdny , a nebo jestli mi ma vyprset cas a nebo ne

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu