Alendan Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 cau pls potrebuju vedet jestli dou do R4 pametovky 1-4 gb, na youtube sem videl video, ze nekomu nesla(napsalo loading a nic) 4gb ani 2 gb, a kdyz pak pustim normalni koupenou hru pude hrat ta orig?asi si ho koupim predem dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gecoch Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Já si myslim, že do R4 Revolution můžeš vložit jakoukoliv kartu typu micro SD. Ale 4GB jsou karty typu micro SDHC a ty nejspíš R4 Revolution nepodporuje, jinak si to nedovedu vysvětlit, poe 2GB by do ní měli fungovat bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 san andreas Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 2 gb fungujou v poho, 4gb nevim.a orig pujdu hrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 cau pls potrebuju vedet jestli dou do R4 pametovky 1-4 gb, na youtube sem videl video, ze nekomu nesla(napsalo loading a nic) 4gb ani 2 gb, a kdyz pak pustim normalni koupenou hru pude hrat ta orig?asi si ho koupim predem dikR4 v posledním firmwaru má podporu i pro 4GB karty.Bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 A nevíš jakej je poslední firmware na R4? Mám 4gb SDHC a právě mi to píše jen loading..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 R4 v posledním firmwaru má podporu i pro 4GB karty.Bez problému. Hele R4 podporuje teda ty 4GB SDHC karty?? Nebo jak to je? Mě jí to asi nebere..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 karlospajdos: kurna ten hnusnej negr me pekne stve :D fuj to je ksindl.... jinak mas nejnovejsi fw? http://r4ds.cn/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Cus tady negr. Ten fw 1.18 by mel byjt nejnovější ale stejně to s ním nejde! Zkoušel jsem i nějakej 1.21 co jsem našel ale prostě nic, pořád to píše LOADING! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thrakath Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 R4ds podporuje JEN micro SD karty, udajne existuji i 4GB microSD (ne SDHC) ale jsou temer nesehnatelne. SDHC karty R4 nepodporuje, jeji radic s nima neumi pracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Alendan
cau pls potrebuju vedet jestli dou do R4 pametovky 1-4 gb, na youtube sem videl video, ze nekomu nesla(napsalo loading a nic) 4gb ani 2 gb, a kdyz pak pustim normalni koupenou hru pude hrat ta orig?asi si ho koupim predem dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts