Javor1991 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Sem prosím pište kolik (jestli vůbec máte) máte DEATH PIXELU co s nimi jak na ně? A tak....... já mám jeden a celkem mě to štve:psp:díky za účast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 ja teda nemam ani jeden a co s tim delat? asi nic akorat pokud jich mas aspon 5 tak by to melo jit reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doom.army Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 ja mam taky jeden ale moc me nesere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Ja nemam ani jeden :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Ja taky nemám ani jeden dp ale nekde jse slysel a mylsim že to bylo někde i tu,že existuje program který nakopčíš do psp a oni ti zy dp zmizej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 tak ja nemam ani jeden death pixel a doufam ze to tak zustane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 to jestli ten program funguje si nejsem moc jistej...spravuje to jenom stuck pixely (zasekly na jedne bave) pokud je to opravdu death pixel,tak s tim nic neudelas. spis by me zajimalo jestli ma nekdo death/stuck pixely na slimu...ja si totiz zatim vubec zadnyho na svym nevsiml,tak by me zajimalo jestli si v sony ted daji na tech displayich vic zalezet,nebo mam jenom stesti na kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Ja nemam zatim ani jeden dp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Březen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 to by bylo supr kdyby nijaký takový program existoval ale pochybuju:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 žádnej nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 doufam ze mam stesty na dobry kus nemam zajem o dp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Slim... Spadl mi a objevil se stuck pixel. Spadl podruhy a zase zmizel. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cormick Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 ja mam jeden dp a nejak me nesere ,to spis skrabance :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Slim... Spadl mi a objevil se stuck pixel. Spadl podruhy a zase zmizel. :lol: todle bych moc nedoporucoval tem co maj stuck pixel :D ja nemam ani jeden Dp(slim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šami Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Ja mam dva SP na Slimu ale ubec to neřešim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Taky ani jeden, ale uz bych si mel poridit nejakej kryt na psp uz tam mam par skrabancu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Njn ja mam jednu bilou tecku a sere mne tam , pls nemate nejakej programek ? :) dam 1500pts kdyz se povede ,,zneskodnit :) ,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Njn ja mam jednu bilou tecku a sere mne tam , pls nemate nejakej programek ? :) dam 1500pts kdyz se povede ,,zneskodnit :) ,, ja sem nekde slysel ze kdyz prehrajes nejake video tak ze ti na nejakejch 30 procent zmizi ale nejsem si jist. jo a vlastni zkusenost s tim nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViCktor Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Co sem četl tady na fóru tak se tyhle pixely objevovali po pádu PSP. Ve tŕídé máme 5 Slimů bez DP/SP a jeden fat se třema stuck. Ale nemyslim že by Slim na tom byl néjak lépe. Display by měl být totiž stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeremiasz Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 vsechny pixely v plne kondici. PSP slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Co sem četl tady na fóru tak se tyhle pixely objevovali po pádu PSP.Ve tŕídé máme 5 Slimů bez DP/SP a jeden fat se třema stuck. Ale nemyslim že by Slim na tom byl néjak lépe. Display by měl být totiž stejný. display stejnej neni...uz podle toho co jsem videl obrazky z rozebirani je to lcd oproti tomu starymu tenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 to tak ja mam jen stuck pixely bily,cerveny a modry :d moct mi to nevadi ale kdyby mi nekdo rek co je to za program co odstrani stuck pixeli byl bych rad ale pokud je to ta blikajci obzovka tak tu si nechte ta totiz vubec nefunguje jak by mela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominick Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 ja budem mat fat asi rok a ziadny DP ani SP, ale spoluziak ma 2 rocne, raz mu padlo, puklo mu sklicko displaya a ma 3 DP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeremiasz Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 btw novy diplay se da sehnat za +/- 1100Kc, zalezi jak moc vas to sere. osobne si myslim, ze krisit mrtve umi jen Jezis Kristus a pokud vim, tento pan neudelal zadny program na DEATHPIXELS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Březen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 jaky teda existuje ten program na stuck pixeli?Protože on to nakonec možna bude jen on:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.