siki Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 tak jaka je podle vas nejlepsi hta za brezen :) muj typ je gow sice je kratky ale hodne dobry UPDATE:hlasovani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 urcite GoW...pak možná EchoChrome :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 GOW.....echochrome je taky hustej a taky nesmim zapomenout na flatout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 no flatout me moc nevzal...je to F2 akorat roztazennej na 16:9 (a eště nepovedeně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 nevim zes do ty ankety zapomnel dat jeste Crisis Core ... tahle hra by si zaslouzila tam byt jako jedna z moznosti .. a nej hra za brezen, to je divny, tech her zas nevyslo v breznu tolik a ty co vysly jsou vcelku vsechny dobry takze tahle anketa je celkem nelogicka ... ale aby to bylo k tematu tak GoW a Crisis Core Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 hlasuju pro GoW Flatout me uz jenom podle dema nebavil je uplna kopie Flatoutu2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 proč jsi tam nedal všechny hry !????-nebo spon půlku? Gow a flat out byly na stejno, for me! Navíc jak můžeš dávat za březen když ještě neskončil??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M2l si napsat souboj mezi gow a flatout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 GOW a CC FF VII !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 no tak pro mě rozhodně Silverfall, Gow, FF7 CC, Flatout takže skoro všechny tyhle mě bavili baví a budou bavit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 FF VII CC bezkonkurenčně.. U žádný hry sem nebyl 4 hodiny v tahu (teda ne na PSP :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Tak asi FF7CC proc to tam neni? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 FF7CC :dozey: nechapu sikiho... jinak Flatout.. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 GOW:CHOO absolutni vitez !!!!! a Flatout vubec spatne se mi to ovlada ale je to zase 100X lepsi nez NFS: PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 bo to dělal nějakej lamer.... FF7 CC je hra ne měsíce ale roku a dám ruku do ohně že překonána nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 bo to dělal nějakej lamer.... FF7 CC je hra ne měsíce ale roku a dám ruku do ohně že překonána nebude jak pro koho, pro me treba bude velikym souperem MHF2G... ;) takze nevim kdo vyhraje :) jinak hodnoceni Famitsu: FF7CC 9 8 9 9 = 35 / 40 MHF2G 9 9 9 9 = 36 / 40 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 GoW nesahá CCFF7 ani po kotníky, FF má good grafiku, hudbu, předělovky, příběh, délu herní doby a navíc mě to chytlo na rozdíl od GoW Druhým nominovaným je Echochrome, parádní logická hra, tohle má jednoduchou grafiku, parádní hudbu a neuvěřitelný design levelů Flatout je good, ale trošku mi to připadá nepřehledné na tak malé obrazovce, jinak Flatout je po dlouhé době u mě jedna z lepších s autíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 bo to dělal nějakej lamer.... FF7 CC je hra ne měsíce ale roku a dám ruku do ohně že překonána nebude hra roku bude Star Wars the force Unleashed a tomu věřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Nejvic me dostal GoW (zatim,pac se teprv chystam na FF7CC)... .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 GoW a dej tu anketu od znova se vsema hrama co TED VYSLy PS: Ty beres Final Fantasy za jiné? Já teda ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 nejvic me bavi asi SilverFall...hraju ho nejvic...mam lvl pres 60....pak GOW...a FFCC ale to uz sem hral kdysi davno(cca30hod) tak se do toho nejak nezenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 nápodobně, je to docela nefér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 :dozey: skoda ze newis kolik vyslo za brezen her...:(to by si treba nezapomel na FF7...Ford:Off Road...Echochrome...:dozey:proste to mas nedomysleny;):DNo a ja nehlasuji pac se mi libi jak GoW tak FO tak i moznost "jina hra" asi tak:dozey:;):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 star wars možná bude super hrou ale máš jeden velký problém..stejně jako většina multiplatformových her to bude rychloslátanina........nejlepší hry na psp byly ty přímo pro psp....zbytek takovej obyč. průměr....takže to na psp určo nic extra nebude.....myslím že si to na 99% raději zahraju na X360 stejně jako u beowulfa....já to dohrál na xko a teprve pak to vyšlo na psp všichni že je to pi.ovina a já co to melete.....minulý týden jsem si to stáhl a maj pravdu....je to něco jinýho než jsem hrál na xko a na psp jsem to po cca 10 minutách s nechutí vypnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Když sem se v březnu rozhodoval co dál pařit gow byla jasná volba :chef: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 samosdrejme ze God of War: Chains Olympus a pak asi pursuit force xtreme justice s cz dabing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.