TwiCe Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Tak co na tudle vybornou gamesku rikate? Nejake info: http://psp.ign.com/objects/761/761264.html http://www.ghostlight.uk.com/product_info.php?prod=5 Cz(hrej) http://psp.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/spinout-psp/ Ve zkratce: jezdite s kuličkou po světě ruznyma rampama atd.. ja vtom vidim podobnost s na Pc...pro me je spinout oddechovou a zabavnou hru kdyz uz neni nalada na mhf a ff7cc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Dobrá hra. Ale některé zatáčky se skoro nedají vybrat... Ale vo tom to je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 hra je úplně úžasná strašně mě baví :wohow::wohow::wohow: :psp: pořád :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 No já hru pustil, hral 2 minuty a smazal :D - vůbec mě to nebavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 me bavi ale je tezka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 První hra která mě začala bavit po bombermanovi a fifě street!! :wohow: Sem při tom jak v hypnoze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Tak to jse teda jeste nehral navykovyho PATAPONA :) lol ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Mne tohle nikdy moc neslo, ani nebavilo, takze fakt nic moc zatim teda. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 mi přijde dost nedodělaná jako nějaká alpha verze, ale jinak v pohodě. Kdyby tam bylo více možných cest, tak by to bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 mi přijde dost nedodělaná jako nějaká alpha verze, ale jinak v pohodě. Kdyby tam bylo více možných cest, tak by to bylo super Hra je podle me dost v pohode, vic cest v hromade urovni je - obvykle se da nejak skocit apod. Jen mi hra prijde brutalne tezka, nastesti staci v career modu k otevreni nove planety jen dokoncit vsechny levely v predchozi, nemusi byt zajety aspon na bronz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 no pokud tuto hru beres jako alpha verzy tak si asi vzivote nevidel skutecnou alpha.. :) hra je tezka ale uz 3 planety mam na aqua(gold) takze pohoda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 neboj, vzhledem k tomu, že jsem recenzent, tak jsem alfa verzi už viděl :D ale je to věc názoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 jj vypadá fakt chytlavě hned jí vyzkoušim!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 jinak ti kteří to paří..víte že se dá tunit (výkon a vzhled) xorbu(kuličky)? ja jen tak ze ono se to v pozdejsich planetach neda stihat na medajle s nevytunenym xorbem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 a kde se to tuní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 jak si vybiras arcade,career,bowling atd tak tam je edit profile nebo tak nejak...a tam customize xorb- mas barvu,ruzne prouzky a pak tam je primo tuning xorb- a to je rychlost,brzdeni,trakce atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 jak si vybiras arcade,career,bowling atd tak tam je edit profile nebo tak nejak...a tam customize xorb- mas barvu,ruzne prouzky a pak tam je primo tuning xorb- a to je rychlost,brzdeni,trakce atd.. Tak to mnohy vysvetluje, ja jsem mel pocit, ze je to potom dost hardcore, i kdyz i se zakladni kulickou zvladam levely v Heaven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 ty levely pak na tezsi urovni taky dam ae uz treba jen s posledni nebo zadnou medaili...;):D a nejvic me bavi hledat ruzny zkratky:D...uz sem takhle dal par levelu na Gold medaili jen kvuli tomu ze sem nekde skocil:roll::D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 tak jsem se rozhodl tomu dát druhou šanci a zažral se zas do toho pár hodin a fakt je to dobrá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 hehe zodiac :D :D no jako zajet posledni levely na zlatou na druhou obtiznost no chance.. :) edit: Jarousek tak jasny ale pokud chces vytunit xorb tak se to jinak nez valit delat neda...a kdyz uz ty svety mam projety pomalu tak co :P :) jinak koukali ste na videjka na tubu ten ''profik'' je tam fakt k smichu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Ja uplne kaslu na medaile, ja si to jezdim pomalu a v klidu, normalne casy kolem 3 minut:D A i takhle me to dost bavi. A jaka planeta se vam nejvice libila? Mne asi hned ta prvni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Tak nakonec me to docela i chytlo... Kdyz se hraje na stridacku ve vice lidech ve skole. =) Jen mi to prijde vetsinou (az do Heaven) dost jednoduchy, obvykle jsem daval vsechno na Aqua Medal. O_o Chapu dobre, ze v Career Mode se nedaj ziskat veci na upravu vzhledu koule? Zrovna tohle me ani netrapi, jen mi prijde divne, ze nic nemam, ale Arcade a Time Trial jsem nedelal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 da v customize xorb...ja ted mam tento (sry za tu kvalitu) ale ja to furt menim :P ..jinak vsechno na aqua a jedu druhou obtiznost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 No, mne jde o to, ze nemam vubec nic otevreno. Jen nekolik barev a cerny prouzek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 nvim me se to otrevrelo az ted jak sem zjistil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.