Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Firmware

Guest onny

Otázka

Zdravím

Já už se v tom vážně přestávám orientovat - chtěl bych si dát do PSP ten 2.71 B, prostě ten, co dokáže v pohodě hrát ISO hry i bez Devhooka. Jakej firmware si mám pořídit? A není to tak jednoduchý, na nějakej stránkách (na netu) to napíšou jen občas a jediný, když jsem to našel byl s fw 2.6 a to prej potřebujete oroginálku GTA, aby to šlo. Tak se chci ještě zeptat, jestli neznáte obchody, kde verzi firmnware píšou.

Děkuju za všechno, než mi to někdo trochu objasní, tak se koupě PSP až bojím, abych z něj neměl brick :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Na 2.71SE-X můžeš upgradovat pouze z FW 1.5. Na ten zase můžeš downgradovat z kteréhokoli FW až do 2.71 i bez GTA. Ale problém je TA-082, která je poslední dobou v obchodech čím dál víc. S TA-082 nemůžeš downgadovat, ale můžeš hrát ISO hry na normálním FW 2.71

EDIT

Takže vlastně si musíš koupit PSP s FW do 2.71, což by neměl být problém, ale dej si pozor na TA-082, nejlíp by sis měl to PSP prohlídnout předtim než ho koupíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu