Guest onny Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Je nějaká možnost, jak by mi mohl výrobce sděli, jestli je tam ta "špatná" zákaldní deska (TA-082) . ..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 margot1 Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Zkus se ho zeptat, jestli by ti to psp před koupí nedal do ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Georgeos Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 jj jde o to projít pár obchodů, každý by ti to měl dát do ruky a ukázat před koupí....Já to dělal tak že jsem emailnul pár shopů a zeptal se jaký v tom mají firmwary a pak to koupil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 jj jde o to projít pár obchodů, každý by ti to měl dát do ruky a ukázat před koupí....Já to dělal tak že jsem emailnul pár shopů a zeptal se jaký v tom mají firmwary a pak to koupil.... podle fw nepoznas zakladni desku,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shobull Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Chod do obchodu a si ho poriadne poobzeraj, (do umd mechaniky na TA-082), ked to predajca chce predat tak ti to bezproblemou umozni, a ked tam bude nieco co nechces - tak povedz, ze dakujem a mozes ist.:-) Ja, ked som pred viac ako rokom kupoval PSPcko tak som mal v ruke 3 kym som nasiel take s fw 1,5O (downgrade este nebol) a bez viacerych Death pixelov, Nasiel som take do DP nema, i tak som potom doma objavil jeden :). Ale predajca bol stastny, ze som pspcko kupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romik_cz Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Zajdi do obchodu a nech si PSP ukazat. A prodejce pokud to chce prodat tak ti vyhovi.A pokud ne , tak bez jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest onny Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Takže v tý třeba internetový prodejně nemaj možnost podle nějakýho kódu či tak poznat, jestli tam ta "hrykazící" deska je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Dutch přece zpracoval(pro začátečniky) a tam je že to můžeš poznat podle písmene na konci čárového kodu,podívej se H) Firmware podle písmena na krabici Toto slouží k identifikaci fw v psp aniž byste krabici otevreli (hlavně v obchodě, když nesmíte zboží otevřít, stačí zkouknout písmenko na čárkovém kódu a víte na čem jste) firmware budete mít v PSP podle písmenka na krabici nad čárkovým kódem A - 1.50 B - 1.51 C - 1.52 D - 1.52 Nepotvrzeno (ostatní jsou potvrzené) E - 1.52 F - 2.00 G - 2.01 H - 2.50 L - 2.6 - nepotvrzeno L - 2.71 - nepotvrzeno nemusí to být vždy na 100% takto.... A TA desku jedině mrknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmarsx Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 mno kdyz to obednaj pres internet a doma zjistis ze to ma TA.082ku tak to muzes vratit myslim do 10dnu bez udani duvodu ale nesmi byt znicena krabicka a podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SackX Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Do 14ti kalendářních dní, ale nesmí bejt hraný, což například pokud je folie na displayi, tak jí neslupuj dokud si neověříš že to fakt chceš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest onny
Je nějaká možnost, jak by mi mohl výrobce sděli, jestli je tam ta "špatná" zákaldní deska (TA-082) . ..?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts