corvette Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Da nekdo dnes vecer nebo zitra online COD4 party game ?Byl by to search and destroy,sabotage nebo deathmatch nebo i klide free for all :D Muj nick na PS3: Chevy7766 tak si me kdyztak pridejte a napiste sem kdo bude hrat a jestli mate headset tak je to jeste lepsi.. marek_2080: presunuto z PS3 Pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 ja bych dal dneska ale vetsinou se mi nejde pripojit:( to opravdu nikdo jinej nechce? (ty si me pls addni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Hraju skoro kazdej den skoro celodene ( urad prace ).Ale na 100% me zachytis mezi 22.00 - 04.00 ( holt stara se chce divat na ty jeji srac... porady. ) hraju team deathmatch. Muj nick twigy_cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 akorát je tu problém...nejde se nám s corvetem pripojit ksobe:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 ja se zitra klidn pridam ..... dame treba v free for all pac na tdm bo sad nas neni dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Chtel bych udelat turnaj v COD 4. Startovne 100 points. Hral by se Team deathmatch tzn. 12 hracu. Pokud by bylo vice lidi tak by bylo vice skupin. Kazda mapa by se hrala 1 a kdo nazbira celkove nejvic bodu vyhral. Bodů ne killu. Zabiti +10 Asistence +2 Smrt -10. ( bere se uzitecnost pro team : skoncite s 10 killama 2 asist. a 6 death = 44bodu. ) Takze i kdyz budete v na konci mapy 1st s 20 killama ale 25x vas zabiji tak neznamena ze ste nejlepsi. Hraci nahlasi svoje COD nicky. Ja zalozim hru a hrace podle nicku pozvu.(pokud by bylo vice hracu urcim koordinatora druhe skupiny.) Tymy se budou balancovat podle zahrivacich kol kdy pozname kdo jak hraje. Zaverecne tabulky si budu fotit a pak vse vystavim na foru. 1.Cena : NFS ProStreet 2.Cena : 2x 100kč poukazka Flexi pass ( www.flexipass.cz ) kino , divadlo, fitko, zoo lesna ............ 3-5. cena points Napiste kdo by hral . Hralo by se 12.4 .2008 od 10.00. datum se muze menit podle domluvi hracu EDIT: napiste kdo ma sluchatka a mikrofon. ZRUŠENO PRO NEZAJEM HRAČŮ !!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 já bych hrál ale chtělo by to více informací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Je tu něják mrtvo ne ? pojdte zas někdo zahrát někdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Ja bych dal, ale nekdy mezi ctvrtkem az sobotou, to jsem doma a mam cas. Kdo by mel zajem, napiste (jsem sice v MP lamka, ale dal bych si :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Je tu něják mrtvo ne ? pojdte zas někdo zahrát někdy Mas aj headset?Ze by sme dali proti niekomu?Inak ja mozem kazdy den v nocnych hodinach,tj tak po 22.00/23.00 kazdy den aj dorana(vtedy mam najlepsi net) Ozvy sa na skype nieco doklepeme :bash: Dano inda haus :coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 tak mi pisni tvůj skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 taky si s vama zahraju:) ...psn: lukezlol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Takze uz 4ja :) Skype: Dano inda haus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Nedate niekto dnes vecer?Dajme tomu od 19.00,alebo napiste kedy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 Dáte někdo dneska ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 bych klido dal si me pridejte kdo hrajete cod Dzunk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 PSN: HanCZ hraju to docela casto...ale s nekym se pripojim a s nekym ne :( Add me ;) EDIT: prodávám PS3...nepřidávejte si mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Kdo by šel zahrát v Pátek ? Už jdu já a KILLaMH, pokud budou ještě nějácí zájemci tak jsem hodím v kolik se bude hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Já bych šel spíš v sobotu, to budu mít čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Takže, hraje se zítra ve 20:00, kdo mě nemá v přátelích, tak si přidejte můj PSN nick - Daxterdak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 oOKk, budu tam, doufám že tam bude hodně lidí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 taky kdyztak dorazim, ale vubec to neumim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 taky kdyztak dorazim, ale vubec to neumim :D Neva, já taky ne :D, akorát mě mrzí, že mi ještě nepřišel headset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Kto bol ten "muhehe" co s nami hral?So mnou a Daxterom?Inak niekedy by sme mohli dat normalny sukromny match,nie na volnych serveroch...pretoze,ked nemate headsety je to aj tak o nicom a cez den(ako ste chceli hrat minule)mam slaby net :lol: Inak s Daxterom super match,skoda len ze som vymenil ten net teraz a trosku to haprovalo sorka no... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 muhehe=marek 2080 ... btw. zahrajeme nekdy? pridal bych se, hlavne mi ale napiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.