407sw Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Jaký je nej soft pro prevod videa do PSP formatu a je, který je free ???8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Jaký je nej soft pro prevod videa do PSP formatu a je, který je free ???8) Nejlepsi si myslim ze je CloneDVD Mobile(konvertuje DVD do mp4 formatu i pro PSP) a pak je jeste Xvid4 PSP(ten myslimze umi konvertovat jak DVD,tak i normalni video formaty...)>aby ti sel ten Xvid4 PSP tak musis mit nainstalovany Microsoft .NET Frameworks 3>ten stahnes z microsoftackyho webu ale esli nemas origo windowsi tak bych to radsi neriskoval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 nejlepší je Xvid4PSP ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kačisko Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 je no, ještě ale existuje psp video converter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Ja nejvic pouzivam MediaCoder. Ten ti prelouska jakykoliv format. Ten fakt doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Březen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 Hele co se týce toho clone dvd mobille sem zkousel cracknoiut ale hlasi to nakou chybu mohl bys mi ho poslat pres ICQ ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Hele co se týce toho clone dvd mobille sem zkousel cracknoiut ale hlasi to nakou chybu mohl bys mi ho poslat pres ICQ ??? Mám patch na hodne "Slysoft" programku tak mi napis PMku jestli ho chces;):Dje tam i ten CloneDVD...a funguje;):D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 jestli můžu doporučit, tak ten xvid4PSP. Je jednoduchej (hlavně ta nová verze) a podle mě i spolehlivej, je to free, takže taky pohoda. Ten Framework si klidně stáhni. Já ho stahoval jak na legálních Windowsech, tak na kopii a v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Březen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 umí ten xvid4PSP konvertovat rovnou z DVD ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 jasně že umí;):lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Free programy jsou dost špatné.Lepší je zkusit placené(třeba AnyDVD converter apod).Úplně jiná liga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rhinos Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 no jo ale me kdyz sem dal zkonvertovat video v xvid4PSP tak zacatek byl nejakej zpomalenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smejdy Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Cus, Jak dlouho vám trvá zkonvertovat video. dejme tomu 700mb? me ta jebka(xvid4PSP) píše 9 hodin a to si myslim že nemám ten nejhorší počítač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fany0 Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Allok 3gp psp mp4 ipod video conventer, Zrovna dneska jsem si to stahnul 2x 700mb,z avi do mp4 psp,zhruba pul hodky,ale pak zalezi prave v jaky kvalite to chces. Cus, Jak dlouho vám trvá zkonvertovat video. dejme tomu 700mb? me ta jebka(xvid4PSP) píše 9 hodin a to si myslim že nemám ten nejhorší počítač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
407sw
Jaký je nej soft pro prevod videa do PSP formatu a je, který je free ???8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts