Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

horší grafika

honan

Otázka

Recommended Posts

• 0
Čus všichni, chtel jsem se zeptat, mam psp slim a jeden typek v obchode, kde jsem kupoval psp rikal, ze kdyz predelam psp na to aby mi sly iso hry, ze se zhorsi podstatne grafika. Napiste mi pls jak je to ve vasem psp a podelte se o rady. Predem dekuji.

nesmysl!!!!!!!!!!!!!! rekl to jenom aby sis nedával CFW!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
a od kdy maj ripy horší grafiku? :blink:

Ee myslel sem ze chyby videa ,zvuky atd.. :) ..proste ze sou osizeny..:blink:

Psycho : co myslis ze tam znamena to atd.. :-? ..poradne si to priste precti ,cuzs

(+|___|+) - a podle mne uz by ste mohli prestat SPAMOVAT ! .., precti si to celi , bral sem to tak ze se ten prodavac mohl splest ci to myslel jako kvalitu ty hry , - tedy RIPI , kdyz tam nemas videa a zvuky tak te ta hra chytne min nez kdyz je mas ,.. a timto tuto debatu povazuji za ukoncenou pokud o necem chcete diskutovat piste PM ci si uz prectete me ICQ ,..

Odkaz ke komentáři

• 0

:lol::lol::lol::wohow::wohow: Tak to je ta totalne nejvetsi kravina, co jsem kdy o PSP slysel:-D . on asi CFW pozměnůje Hardware PSP + Textury v hře,takže to pak je v horší grafice, .. sranda by byla, kdyby se to kumulovalo. .. udelas si na PSP 10x flash a mas tam grafiku na tetris:-D paneboze, toho typka bych rad videl:-D kdyby rekl, ze se mu zhorsi zvuk, tak bych rekl, ze nekdo ten zvuk odripuje uplne, a ne, ze se zhorsi, ale takovoudle chujovinu... fakt total:D:D:D

Odkaz ke komentáři

• 0
Ee myslel sem ze chyby videa ,zvuky atd.. :) ..proste ze sou osizeny..:blink:

Psycho : co myslis ze tam znamena to atd.. :-? ..poradne si to priste precti ,cuzs

(+|___|+) - a podle mne uz by ste mohli prestat SPAMOVAT ! .., precti si to celi , bral sem to tak ze se ten prodavac mohl splest ci to myslel jako kvalitu ty hry , - tedy RIPI , kdyz tam nemas videa a zvuky tak te ta hra chytne min nez kdyz je mas ,.. a timto tuto debatu povazuji za ukoncenou pokud o necem chcete diskutovat piste PM ci si uz prectete me ICQ ,..

Jak je videt tak prodavac tezko mel/vice znal CFW ,nebo ho znal a si jen myslel ze proda vice her...

Proto psal tedy "graficky" kdyz mluvil o ty hre ne jako kvalita celkove-to je jako by si rek ze se pouzitim CFW zhorsi hratelnost her!;):lol:

a nehraj si prosimte na moderatora a nauc se poradne psat i/y:dozey:

spamujou tu v tom pripade vsichni:dozey:i TY:!:

-ano tenhle svuj prispevek povazuju za spam ae pokud se tu nekdo (a nekdo chytrejsi nez TY!)vyjadruje tak nwm proc by to mel byt spam kdyz je to k tematu...kdyby tu nekdo dal 5 prispevku bez editu za sebou nebo psal neco treba o situaci vyhynuti Tyranosura Rexe na uzemi Madagaskaru tak je to spam...a ja se timto omluvam za tuto moji druhou cast prispeveku-za muj spam:roll::blink:proste sem se musek vyjadrit;)diky:D;):ziped:

Odkaz ke komentáři

• 0
Jak je videt tak prodavac tezko mel/vice znal CFW ,nebo ho znal a si jen myslel ze proda vice her...

Proto psal tedy "graficky" kdyz mluvil o ty hre ne jako kvalita celkove-to je jako by si rek ze se pouzitim CFW zhorsi hratelnost her!;):lol:

a nehraj si prosimte na moderatora a nauc se poradne psat i/y:dozey:

spamujou tu v tom pripade vsichni:dozey:i TY:!:

-ano tenhle svuj prispevek povazuju za spam ae pokud se tu nekdo (a nekdo chytrejsi nez TY!)vyjadruje tak nwm proc by to mel byt spam kdyz je to k tematu...kdyby tu nekdo dal 5 prispevku bez editu za sebou nebo psal neco treba o situaci vyhynuti Tyranosura Rexe na uzemi Madagaskaru tak je to spam...a ja se timto omluvam za tuto moji druhou cast prispeveku-za muj spam:roll::blink:proste sem se musek vyjadrit;)diky:D;):ziped:

Hehe, presne tak, zase ty i/y, on se to proste nenauci :D

Odkaz ke komentáři

• 0

jo je to blbost:-D to mě zase když sem šel kupovat PSP do "ELEKTRO TOM" tak já řek že chci PSP že? A on se začal dívat mezi DVDčka :-D sem mu řek že chci sony PSP tak si sedl k PC díval se do něj asi tak 10min a potom mi řekl že ho tam mají za 300kč :-D (blbost že?) a nakonec mi řek že ho nemají na skladě a já sem se díval na web a měly ho tam!!!!!! :-D a skončilo to tak že sem to koupil v "DAVCOMU" bez problémů a CFW mám už taky a vše funguje jak má!!!

Odkaz ke komentáři

• 0
jo je to blbost:-D to mě zase když sem šel kupovat PSP do "ELEKTRO TOM" tak já řek že chci PSP že? A on se začal dívat mezi DVDčka :-D sem mu řek že chci sony PSP tak si sedl k PC díval se do něj asi tak 10min a potom mi řekl že ho tam mají za 300kč :-D (blbost že?) a nakonec mi řek že ho nemají na skladě a já sem se díval na web a měly ho tam!!!!!! :-D a skončilo to tak že sem to koupil v "DAVCOMU" bez problémů a CFW mám už taky a vše funguje jak má!!!

pošly adresu... :dozey: a bez výmluvy že "to už je dlouho, to si nepamatuju"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu