Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

střední škola

phoenix

Recommended Posts

no ja chodim na gympl....a zda se mi ze me to nikam prakticky nepripravy......sice umis teorii, ale obcas se ucis i takovy hovadiny, ktery v zivote nikdy nepouzijes....pokud mas uz vybrano, cim se chces zabyvat, tak vidim jako jasnou volbu stredni.... pokud nevis a chces bejt tak vseobecne zamerenej , jdi na gympl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele, jestli nechces gympl, tak skus nejaky to lyceum.. je to takovej gympl, kterej te jeste specializuje na VS... sice je tam horsi matika, ale prakce tam bude vic nebudes plavat v technických oborech... ;)

tak to bych teda vubec netvrdil to o matice:) 2 roky chodim do technickeho lycea a kdyz jsem se bavil s kamosem na gymplu tak jsme jeste dal nez oni...

Odkaz ke komentáři

Pravda,gympl je všeobecnej a je příprava na vejšku.Podle mě je nej,protože člověk získává všeobecný znalosti a (u nás) je snaha mluvit o spoustě věcech a nutí člověka o nich přemejšlet.Sice to nemá nic společnýho s komplama ,ale když vidim kámoše z různě zaměřenejch středních,tak nvim,nvim :) :)

je to stejně na každym,jestli chce něco dokázat bo ne

Odkaz ke komentáři

keci že to nebudeš nikdy potřebovat fakt mám rád - on totiž každej ví přesně co mu život nalinkuje... :wohow::wohow: (a zní to podle mě spíš tak, že ti lidi sou prostě lenošní se to naučit tak to komentují tím že to nikdy potřebovat nebudou. Ono je to dobrej způsob jak "ospravedlnit" to že tu školu flákáš. NEMLUVÍM O LIDECH CO TO PSALI SEM! ALE ZNÁM TAKOVÉ PŘÍPADY OD NÁS, TAKŽE TO NIKDO NEBERTE JAKO NĚJAKOU OSOBNÍ URÁŽKU!)

Ono to patří k jakési kulturní vzdělanosti, jenže každej druhej akorát že mu to bude v životě na nic, jenže pak se člověk za ty lidi musí stydět když je v dějepise českých zemí utře nějakej japonec :wohow::cheesygrin:

základní škola poskytuje základní vzdělání, připravuje tě na vyšší stupeň a to střední školu. Pokud si spíš přez hlavu tak gympl, nebo něco na ten způsob, pokud si spíš manuálně tak učiliště (s/bez matury)...atd. nebo jejich různé kombinace.

Obecně by člověk měl mít trochu představu co chce pak dělat a tím směrem se ubírat, ale být si 100% jistej že to bude opravdu tvoje povolání si být nemůžeš... proto (třeba ten gympl) se ti do hlavy ať si kde si snaží narvat i hodně jiných věcí aby když ti nevýjde to primární zaměření, tak si mohl s menšími obtížemi zkusit něco jinýho....

Ono taky udělat základku a jít zametat je taky řešení :bash::idea:

a rozhodně nepodávej jen 1 přihlášku, podej si jich víc aby si pak měl z čeho vybírat... a v případě že by ses nedostal měl zajištěné něco jiného...

P.S Já třeba ošulil a flákal češtinu a jak mně to teďka sere že píšu s chibamy

Odkaz ke komentáři

ehm a ti co tu nadavaj na ten gympl... byli ste se tam aspon podivat kdyz uz se tam neucite? :? ja tam studoval 4 roky a ted sem na prumyslovce(v olomouci :)). No a muj nazor? pokud mas nekde v okoli dobrej gympl a bavi te uceni tak bez na nej, ale pokud chces mejt uplatneni i po stredni skole tak bez na nejakou prumyslovku ;)

PS: bavim se o vseobecnym gymplu a ne se zamerenim!

Odkaz ke komentáři

to cloudmaster: ale o tom prave mluvim, pokud clovek vi ze je sance za se z gymplu nedostane na vejsku tak je lepsi jit na stredni, protoze pak bude aspon mejt nejaky odborny vzdelani a ma na cem stavej, kdezto kdyz se nikam nedostanes z gymplu tak muzes vsude akorat tak vykladat ze ses chytrej, ale za to ti nikdo platit nebude....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu