Saitek192 Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Cus neznáte nekdo nebo nevíte nekdo o aplikaci která by v psp dokázala otevřít soubor .rar ? jestli jo tak aspon jmeno hledal jsem a nenasel dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Člověčetento program jsem hledal také, ale nic jsem nevykoumal...Můžeš zkusit psp.qj.net, ale já tam nic takového nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franki Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 to sa da tusim len v IR SHELL (alebo tak nejak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 neumi IrShell .zip???..... nebo i .rar??:roll::D nebo to byl jiny program??:roll::D:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 PSP Filer v4.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Březen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 jo a jde v tom PSP filer v4.9 kdyz otevru rar nebo zip tak jestli budu videt treba ty obrazky co v tom budou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 jj, na ten jsemzapomnel:)...ano, otevre se ti to, a muzes prohlizet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Březen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 aha tak diky moc ste mi pomohli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.