Pejzub Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 By me zajimalo jestli to tu nekdo hraje? Sami FF tu :cheesygrin: ... todle je duvod proc jsem si ja poridil PsP. Jako fanda Bleache sem si to sosl, hodil kamosoj na PsPcko a po tom co jsem si to zahral jsem si ho sel honem obednat :bash: jinak nejaky videiko pokud to neznate : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Vypada to dobre a to nejsem moc velkej fanda tohohle zanru her. To co mne ale opravdu bavilo bylo Guilty Gear na PSP. To me dlouho bavilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 asi tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejzub Odesláno Březen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Jako hra to je prumerna, ale nejvetsi masakr zacina pri multiplayeru... tomu se zatim nic co jsem hral nevyrovna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 dohrano.. super grafika a umim vsechny komba za Bankai Ichigo... asi 3 tydny i s misema a se vsim....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejzub Odesláno Březen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Co vsichni s tou lamou Kurosakim mate ? :-D Vsichni tu u me v okoli za nej taky hrajou, jen jeden hraje za Hitsugauyu v Bankai... Ja osobne preferuju Byakuyu nebo Kenpachiho, to sou rizci jak maj bejt :-) Holt Senbonzakura je Senbonzakura,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 treba ze s kurosakim v bankai forme, ti dam round combo? jinak samozrejme byakua je taky cool a hitsugaya v shikai forme taky... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejzub Odesláno Březen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 me se hitsugaya libi tak vic v shikai, a ten bankai jeho uplne zavrhuju protoze se mi nelibi, a nic snim nedam... ale ten typek co zanej hraje to je mazec.... takovy to jeho splash combicko... s byakuyu nemusim ani pouzivat combicka na nejtezsi.... staci jen bankai, anihalation a spam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 ma to Iinfrastructure??(btw:jinak sem velkej fanda Bleache) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy555 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 prosim vas neni na to anglictina nebo neco:/?a nebo nejaky navod cim se co dela sem z toho takovy zmateny ptz japonsky teda neumim:Dale je to hodne dobra hra akorat bych potreboval vedet jak delam ty kombicka a tak:Ddiky za radU! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 ma to Iinfrastructure??(btw:jinak sem velkej fanda Bleache) infrastrukturu nema... prosim vas neni na to anglictina nebo neco:/?a nebo nejaky navod cim se co dela sem z toho takovy zmateny ptz japonsky teda neumim:Dale je to hodne dobra hra akorat bych potreboval vedet jak delam ty kombicka a tak:Ddiky za radU! anglictina neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy555 Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 no a poradi mi nekdo prosim cim se co dela:P?diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejzub Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 no a poradi mi nekdo prosim cim se co dela:P?diky moc ve hre zmackni start -> combo list -> a tam mas kombicka napsany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 ca, tak jak to de? ja uz mam otevreny u vsech postav SP1 a SP2 xD 99999 points, vsechny areny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejzub Odesláno Duben 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 Nijak... jelikoz mi odesla karta, a ja nemel save tak musim vsechno znova... a moje 4gb je momentalne nekde na ceste ke me, mam pucenou 2gb a tam se mi vejde tak MHF2 a Killzone, a zbytek zaberou mp3 a knizky... Ale uz se tesim az dorazi karta, a zase to rozjedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejzub Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Tak uz zase vesele jedu a mam dotaz na mission battle... kdyz se mi nejaka mise treba na prvni pokus nepovede a dam ji treba na B->takze me to hodi do veldejsiho sloupku, ale je nejaka moznost vratit se do toho predchoziho a celej ho dodelat ? Chtel bych totiz Nel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.