netix Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Zdar lidi tak mám objednanej new pleayák na ebay ale ten člověk co to prodává tam není a nemůže upřesnit cenu za poslání de to udělat že bych tam tu cenu vrazil sám?Asi jo ale jestli by mi to pak poslal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Jako jestli si mu napsal o poštu do čr a neodepsal tak by měl odepsat co nejdříve jestli jsi to už koupil a nevíž kolik je pošta sem tak to máš blby si teď muže říct třeba 20 liber a to je dooost nebo poví že to nepošle vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Březen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 ne eště sem to nepayoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
netix
Zdar lidi tak mám objednanej new pleayák na ebay ale ten člověk co to prodává tam není a nemůže upřesnit cenu za poslání de to udělat že bych tam tu cenu vrazil sám?Asi jo ale jestli by mi to pak poslal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts