Dark=King Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Kámoš si koupil úplně stejné PSP Slim 4 gb jako já,tak by mě zajímalo,když bych si chtěl nakou hru (treba fifu - má jí on i já) zahrát proti němu,tak jak to udělat???Musí se ty psp propojit nejakým kabelem???Nebo jak tedy???Dik za všechny rady :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 ne psp ma wifi takze bezdratove skus tutorialy tam je vsechno pro novy pspckare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 A bud ma sdileni dat nvm jak to ma fifa..a nebo by si musel tu hru poslat ;)...(pres program kterej odesila soubory mezi dvema PSP ) a pak hrajes pres ad hoc mod ;)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crackhorse Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 A bud ma sdileni dat nvm jak to ma fifa..a nebo by si musel tu hru poslat ;)...(pres program kterej odesila soubory mezi dvema PSP ) a pak hrajes pres ad hoc mod ;)... tenhle je na to odesílání faktz nejlepčí :arrow: http://console-forum.net/showthread.php?t=16478 :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dominick Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 tenhle je na to odesílání faktz nejlepčí :arrow: http://console-forum.net/showthread.php?t=16478 :psp: A myslím že jediný, nie? SRY za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crackhorse Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 A myslím že jediný, nie? SRY za OT není ale tenhle se mi zdá jedinej slušnej... na netu se jich povalujou desítky :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dominick Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 není ale tenhle se mi zdá jedinej slušnej... na netu se jich povalujou desítky :thumbup: Ja tiež iba henten používam o iných som ani netušil... :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crackhorse Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Ja tiež iba henten používam o iných som ani netušil... :lol: tady to mužeš zkusit už sem tam sice dlouho nebyl ale vždycky sem našel co jsem potřeboval http://pspupdates.qj.net/ :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark=King Odesláno Březen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 dik moc za rady,du to vyzkoušet , ještě jednou thank youuu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 vzdyt chce hrat multak a ne si poslat hru cez wi-fi ne? na obou pspckach nastav v Settings>Network>Ad Hoc Mode a hod tam Ch1 (channel 1) pak uz ve hre dej Ad Hoc > [] Create game a na druhem psp daj jen ad hoc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark=King Odesláno Březen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 ok,ještě jednou diky,funguje to super,zrovna paříme :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dark=King
Kámoš si koupil úplně stejné PSP Slim 4 gb jako já,tak by mě zajímalo,když bych si chtěl nakou hru (treba fifu - má jí on i já) zahrát proti němu,tak jak to udělat???Musí se ty psp propojit nejakým kabelem???Nebo jak tedy???Dik za všechny rady :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts