matof Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Mám PSP u mámy a když přišlo tak jsem ho vyzkoušel jestli facha, dal jsem tam NICK atd. a pak jsem ho zas zabalil a vyndal baterku.Nestane se nic PSP kdyz tam neni baterka (do vánoc). :oops: :oops: Taková trapná otázka. :oops: :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SackX Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Nic se s ní nestane. Jen pokud budete mít Vánoce v dubnu, tak řekni mátince, ať jí jednou nabije, protože i nepoužívaná baterka by se měla cca jednou za tři měsíce dobít, jinak nebude mít 100% kapacitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Hehe, špehuješ dárky? :D . PSP se nic nestane, vždyť v balení už při koupi je baterka samostatně v sáčku, ostatně jako skoro u každých podobných výrobků (mobily, kamery, foto atd...) :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Listopad 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Jojo mockrát děkuju já abych nebyl zklamaný o Vánoce. Jsem LOLÁK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Co já se vždydcky nahledám dárků k vánocům tak 20 prosince začnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SackX Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Já je nehledam, dostávam je kontinuálně už od ledna a pod tim umělohmotným pseudostromkem mam už jen pár blbostí:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Listopad 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Já jsem ho nehledal máma mi ho dala abych ho vyzkoušel jestli fachá a měl jsem ho asi 10 minut v ruce a PARADA.Mam 1,52 a na UMD disku je 2,00 tak to aktualizuju, protoze tam je ten browser pres WIFI a tu ja doma mám. :cry: :cry:Já to snad nevyržím do VÁNOC. :cry: :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 mno tak to asi ee ten je na 2.71 si to rowno daj na 2.71 a potom 2.71SE or ak to nebude mozne flashni tam novy henD aj z DH :twisted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Listopad 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 mno tak to asi ee ten je na 2.71 si to rowno daj na 2.71 a potom 2.71SE or ak to nebude mozne flashni tam novy henD aj z DH :twisted: Uvidím já zatím budu slusný chlapec a budu "ORIGINÁLŇÁK" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 mno tak to asi ee ten je na 2.71 si to rowno daj na 2.71 a potom 2.71SE or ak to nebude mozne flashni tam novy henD aj z DH :twisted: Uvidím já zatím budu slusný chlapec a budu "ORIGINÁLŇÁK" Nevyplatí se to :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 jj jestli nehces cekat,na pristi vanoce az ti vasi koupi dotoho hru:) takle si stahnes v klidecku z netu na 2.71se-c iso hru paris ji zadarmo :) nez za ni davat plus minus 1000kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 jj jestli nehces cekat,na pristi vanoce az ti vasi koupi dotoho hru:) takle si stahnes v klidecku z netu na 2.71se-c iso hru paris ji zadarmo :) nez za ni davat plus minus 1000kc. O ty peníze ani tak nejde (i když...........:-)) No ale od té doby co zklamal FW 3,0 tak enní skoro žádnej důvod bejt na světlej straně. Navíc hry z karty maj dost výhod např rychlejší načítání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Samozrejme tohleto sou vsechno kecy. Bud na Svetle strane, uvidis ze toe tak lepsi :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Vzdyt ty jsi ani nezkousel ISA tak nevis jaky to je :-) . Ja byl 3mesie original a nikdy jsem nechtel bejt isar ale ted jsem trictvrte roku isar a nemuzu si vynachvalit.A pokud se bojis ze te hra hned omrzi ze to neni origoska tak se neboj :-) .Proste je to pohodlny bez cekani...vyjde hra stahnes hrajes...Nemusis setrit a pak se rozhodovat co koupit a pak vyberes nejakou blbost za 1300kc a je to...Proste v nelegalnosti je spousta vyhod :cool: . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 legal = sux :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 mno tak to asi ee ten je na 2.71 si to rowno daj na 2.71 a potom 2.71SE or ak to nebude mozne flashni tam novy henD aj z DH :twisted: Uvidím já zatím budu slusný chlapec a budu "ORIGINÁLŇÁK" jojo do odby nez to dostanes pod stromek :lol: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Tak tady sakra nepřesvěčujte lidi aby začali krást. To je jako kdyby někdo šel poprvé nakupovat rohlíky a vy byste hned začli ať zbytečně nenakupuje, ať je ukradne, je to zdarma a hned jak rohlíky upečou můžeš je ukrást a nemusíš čekat až našetříš a koupíš si je. Ten příklad je asi divnej ale je to tak. Tohle je sice tak trochu "jiná" krádež ale pořád je to trestný čin. Já proti vám ISAřům nic nemám, možná se jedním z vás taky někdy stanu, ale tohle přesvěčování mi celkem vadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Listopad 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Já zatím budu legal, mám své skušenosti z n-gage taky sem si je stahoval a hra mě bavila tak týden a šel jsem zas na další.A ted uz z nich me vubec nic nebaví.No uvidím.Budu si ty hry vyměnovat s kámošema.A bojím se BRICKu. :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubika1 Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Já zatím budu legal, mám své skušenosti z n-gage taky sem si je stahoval a hra mě bavila tak týden a šel jsem zas na další.A ted uz z nich me vubec nic nebaví.No uvidím.Budu si ty hry vyměnovat s kámošema.A bojím se BRICKu. :oops: Nj ale s n-gage to bylo něco jinýho.... sonic za 1500,- (ze začátku) a ta hra je docela krátká.... btw. mě hry na PSP neomrzí a to jsem nelegal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Listopad 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 :roll: :roll: Prostě uvidím :roll: :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
matof
Mám PSP u mámy a když přišlo tak jsem ho vyzkoušel jestli facha, dal jsem tam NICK atd. a pak jsem ho zas zabalil a vyndal baterku.Nestane se nic PSP kdyz tam neni baterka (do vánoc).
:oops: :oops: Taková trapná otázka. :oops: :oops:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts