Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mám dotaz (baterka)

matof

Otázka

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Já jsem ho nehledal máma mi ho dala abych ho vyzkoušel jestli fachá a měl jsem ho asi 10 minut v ruce a PARADA.Mam 1,52 a na UMD disku je 2,00 tak to aktualizuju, protoze tam je ten browser pres WIFI a tu ja doma mám.

:cry: :cry:Já to snad nevyržím do VÁNOC. :cry: :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Guest PAINkillerCZE

jj jestli nehces cekat,na pristi vanoce az ti vasi koupi dotoho hru:) takle si stahnes v klidecku z netu na 2.71se-c iso hru paris ji zadarmo :) nez za ni davat plus minus 1000kc.

Odkaz ke komentáři

• 0
jj jestli nehces cekat,na pristi vanoce az ti vasi koupi dotoho hru:) takle si stahnes v klidecku z netu na 2.71se-c iso hru paris ji zadarmo :) nez za ni davat plus minus 1000kc.

O ty peníze ani tak nejde (i když...........:-)) No ale od té doby co zklamal FW 3,0 tak enní skoro žádnej důvod bejt na světlej straně. Navíc hry z karty maj dost výhod např rychlejší načítání.

Odkaz ke komentáři

• 0

Vzdyt ty jsi ani nezkousel ISA tak nevis jaky to je :-) .

Ja byl 3mesie original a nikdy jsem nechtel bejt isar ale ted jsem trictvrte roku isar a nemuzu si vynachvalit.A pokud se bojis ze te hra hned omrzi ze to neni origoska tak se neboj :-) .Proste je to pohodlny bez cekani...vyjde hra stahnes hrajes...Nemusis setrit a pak se rozhodovat co koupit a pak vyberes nejakou blbost za 1300kc a je to...Proste v nelegalnosti je spousta vyhod :cool: .

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak tady sakra nepřesvěčujte lidi aby začali krást. To je jako kdyby někdo šel poprvé nakupovat rohlíky a vy byste hned začli ať zbytečně nenakupuje, ať je ukradne, je to zdarma a hned jak rohlíky upečou můžeš je ukrást a nemusíš čekat až našetříš a koupíš si je. Ten příklad je asi divnej ale je to tak. Tohle je sice tak trochu "jiná" krádež ale pořád je to trestný čin. Já proti vám ISAřům nic nemám, možná se jedním z vás taky někdy stanu, ale tohle přesvěčování mi celkem vadí.

Odkaz ke komentáři

• 0
Já zatím budu legal, mám své skušenosti z n-gage taky sem si je stahoval a hra mě bavila tak týden a šel jsem zas na další.A ted uz z nich me vubec nic nebaví.No uvidím.Budu si ty hry vyměnovat s kámošema.A bojím se BRICKu. :oops:

Nj ale s n-gage to bylo něco jinýho.... sonic za 1500,- (ze začátku) a ta hra je docela krátká....

btw. mě hry na PSP neomrzí a to jsem nelegal

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu