stanly Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Hram momentalne tuto fakt super hru ale neviem aky je rozdiel pri Mission Menu ked dam Character na Automatic alebo nedam nic. Neviete v com je ten rozdiel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 jestli si dobre vzpominam, automatic za tebe lockoval ona jednoho nepritele.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 automatik je že to za tebe dělaný různý komba s mečem,když nemáš automatik tak je mužeš dělat sám přesně jak ty chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Když už to tady je tak se taky zeptam...Jak je to s ukládáním? když si to uložim někde třeba v polovině mise,tak budu tam když si to nahraju,a nebo budu muset jít zase od začátku tý mise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 musis celou znova myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 musis celou znova myslim jj to už vim taky,ale zasekl jsem se tam asi ve 4 misi je tam taková věc kterou můžu roztočit něco jakoby taková káča,ale co s tim mam jako dělat nebo co nikam nejde jít nic....Poradíte mi někdo prosím jak na to?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandreass Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 musim pouzit tlacitko B pak to aktuivujes a roztocis to tehdy budes -li do to ho sekat mecem pak tim rozbijes modre veci ktere doposud nesli a na zaver mise musis dat 4 kaci na sve misto at muzes dale pokracovat..kdyby neco napis poradim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Nechcci zakládat novej topic, ale nevím proč, ale u DMC 4 mi nejede save, ačkoliv to savenu, a následně loadnu, tak mi to jede zase uplně od začátku ... A to jsem byl dejme tomu ve 3 misi ... Stalo se to už někomu? Imho je to hrou ... EDIT: Jesuschrist, ale já píšu uplně na začátek, na začátek HRY ! Ne na začátek MISE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandreass Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 kdyz pouzijes save kdekoliv v misi tak pri loadu te to da vzdy na zacatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Když dáš load, tak si ještě můžeš zvolit předchozí kola, tak se zkus podívat, jestli si můžeš vybrat jinou misi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.