xilla001 Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Rád bych se zeptal některého z vlastníků Lair, jestli už pro tuhle hru vyšel PATCH, který umožňuje ovládání hry na analogu místo pohybového senzoru. Vím, že ho slibovali, ale nějak jsem o něm už nic neslyšel. Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Nevysel. Aspon ja ho nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Ne, nevyšel. Navíc by se to ovládalo dost složitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xilla001 Odesláno Březen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 To je možný, ale autoři se dušovali že vydají patch aby se to dalo ovládat na analogu (možná analozích). Pro mě osobně je ovládání téměř čehokoli pomocí pohybových čidel dokonalým znechucením celé hry (pokud to nemůžu přepnout). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pener Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 patch je na světě a na store mision pack.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 ja lair hral a rekl bych ze to je super i s tim senzorem ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sachmet Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Ave. Koupila jsem si tuto hru a ouvej. Hned při prologue mi nejde - Pitch up to do 180 Ovladač otočím nahoru, drak vyletí nahoru a nic, neuzná mi to.... Měl někdo podobný problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.