Guest Anonymous Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 "homebrew aplikace" je prográmek Flash Mod s jehož pomocí menu přeložíš. postup: Na MemorySticku najdi soubor "topmenu_plugin.rco" a zkopíruj si ho do PC. Součástí archyvu FlashMod je utilitka "PSPMenuEdit.exe", který spust na PC, nahraj do něj soubor "topmenu_plugin.rco", přelož ho (musíš dodržet původní délku názvů), upravený soubor "topmenu_plugin.rco" ulož zpět na pamětovou kartu MS. Na PSP spusť Flash Mod 2.0, vyber "Install Custom XMB Menu Names" a ukonči Flash Mod. To je vše, menu máš přeložené podle svých představ :-) nejsem autor ale funguje to !! // Bacha, kolik topiců zakládáš ~Mpix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 sorry za ten druhej topic jsem se omylem uklikl :( ale jako odškodnění stahujte program zde http://pspnews.mysteria.cz/apps.htm edit: pis code Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 no mohl si to dat klido do toho mojeho topicu delas tady akorat patlaninu smudlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 v tvojem topiku se to rozvrhlo v úplně něco jinýho než jak si udělat češtinu do psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 no jo, nepochopim jak se nekdo zacne ptat uprostred topicu na ssx on tour :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 no jo, nepochopim jak se nekdo zacne ptat uprostred topicu na ssx on tour :/TO UŠ TAK NĚKDY JE NO HOLT TAKOVEJ JE ŽIVOT SAMÝ PŘEKVAPENÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 ale důležitý je jedno že ta čeština funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 jA TO URČITĚ VYSKOUŠIM ALE MUSYM CO NA TO MUJ PSP GURU 8) (NAZDAR GEMI :oops: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 fachá mi to taky, akorat sem to zkoušel na NJ tam sou delší nazvy, jenže zbytek je v NJ a to ja nesnesu, takže si to budu muset předělat znovu pro AJ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2006 hmm a FW 2.01 a vyšší zase nic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Únor 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2006 jA TO URČITĚ VYSKOUŠIM ALE MUSYM CO NA TO MUJ PSP GURU 8) (NAZDAR GEMI :oops: ) Zkusím to a pak uvidíme. Před tím ale, proboha, radši nic nezkoušej. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Únor 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2006 TY vado a jak bych to asi mohl na te karte najit ten soubor???????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Odesláno Únor 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2006 ten soubor neni na kartě, ale přímo u toho staženýho soboru a pak to dáš i s tim souborem na kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2006 A kam přesně na kartu please a fungzje to na 2.0?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 4 Dez> na 2.0 jsem to nezkousel, ale zde http://pspnews.mysteria.cz/apps.htm pisou ze ano ... prepis xml... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 me to nejde :((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2006 všem to jde !!! ale musíš mít fw 1.5 nebo 2.60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Únor 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2006 Kdo je podle Tebe "každý"? Mně to třeba taky nejde. Možná, že kdybys napsal nějaký návod, který alespoň přibližně odpovídá realitě, tak by to šlo. Jelikož ale ten Tvůj začíná: "Na MemorySticku najdi soubor "topmenu_plugin.rco" a zkopíruj si ho do PC" Přičemž na MS žádný takový soubor není, tak je to potom holt těžké... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Březen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2006 Mně to taky nejede, soubor jsem přeložil vložil na MS a taky to nejde.Napište někdo pořádnej návod.pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepik007 Odesláno Březen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2006 cus muzete nekdo napsat podrobnej navod budu strasne vdecnej nic neumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Březen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2006 všem to jde !!! ale musíš mít fw 1.5 nebo 2.60 No já mám fw 2.60 a žádný takový soubor na ms nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 PSP v angličtině mi plně vyhovuje, v češtině bych ho asi nesnesl.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.