Tom252 Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 caw newite nekdo o programu ktery by prevedl video z mp4 do divx (avi) dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Nejlepší programy jsou tyto dva:Allok video converter a AnyDVD converter professional.Vyzkoušeno z asi 20 různých programů.Zvláště ten Allok je velmi rychlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tom252 Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 ja jsem si toho Allok video converter stahnul ale mam ho omezenej na 5min:cry: konvertovani nemas serial key pls?:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Napiš mail.Pošlu mailem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tom252 Odesláno Duben 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Tomik.125@seznam.cz nebo klidne na icq 429649134 a jeste jednou diky:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Máš to tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ska-swejk-driwer Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Máš to tam.čaw, hele stáhnul jsem si taky ten ALLOK, a chtěl bych tě poprosit jestli bys mi taky neposlal ten key... díky můj mail je psychotronick@seznam.cz . díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Máš to tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ska-swejk-driwer Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 díky Máš to tam.díky moc......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fany0 Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Nejlepší programy jsou tyto dva:Allok video converter a AnyDVD converter professional.Vyzkoušeno z asi 20 různých programů.Zvláště ten Allok je velmi rychlý. Zdravim neposlal bys mi taky ty klice na Allok video converter prosim, muj email fany.w@seznam.cz diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 No co mám s Tebou dělat? Máš to tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Romane a co kdybys nám ho řekl všem najednou :) díkec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ska-swejk-driwer Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 hele zkoušel jsem to a nechce mi to zbaštit filmy v mp4. píše mi to když ho tam chci dát na překonvertování tuhle ?blbost? : The media is not valid video file Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chytil123 Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Total Video Convertor ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Romane a co kdybys nám ho řekl všem najednou :)díkec ¨Dobrý nápad Wille! Zde je:Name: CFF 2006Code: DB155FC0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 hele zkoušel jsem to a nechce mi to zbaštit filmy v mp4. píše mi to když ho tam chci dát na překonvertování tuhle sračku : The media is not valid video file Nevím,ale já jsem žádný problém neměl.A i kdyby ,tak použiju AnyDVD Converter Professional.Ten je masivní a rozlouskne všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ska-swejk-driwer Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Total Video Convertor !supr... stáhnul jsem to... a supr.....!!! facht úplně všechno se dá překonvertovat:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 don.hankiss Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Nevím,ale já jsem žádný problém neměl.A i kdyby ,tak použiju AnyDVD Converter Professional.Ten je masivní a rozlouskne všechno. odkud to mam stahnout ten programek?? Stahl jsem ze stahuj.cz a pri registraci je neplatna ta licence..:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 supr... stáhnul jsem to... a supr.....!!! facht úplně všechno se dá překonvertovat:cheesygrin:Tohle taky není špatný program,ale je pomalejší a neumí všechno.(ale to časem asi zjistíš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 odkud to mam stahnout ten programek?? Stahl jsem ze stahuj.cz a pri registraci je neplatna ta licence..:roll: A který program? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tom252
caw newite nekdo o programu ktery by prevedl video z mp4 do divx (avi)
dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts