Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

CFW 3.71 M33-4 / 1.50 kernel mod ?

patasus

Otázka

Cuss, chtěl bych se zeptat zda-li je možný instalovat 1.50 kernel mod na CFW

3.71 M33-4. Hlavně mě zajímá jestli je možný to instalovat na tuto aktualizaci bez vědomí toho, že by došlo ke bricku. Omlouvám se za případnou podobnost s jiným topicem, ale nikde jsem nic nenašel o tomhle problému. Předem dík za odpovědi :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

za prve...jake mas PSP?fat/slim

2)Je to kernel addon

3)Ano jde naistalovat ae jen na PSP Fat!

kdyztak tady:http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007090036 nebo si najdi na foru navod na 3.71 M33 a tam bude zarucene i ten patch

4)ja nebricknul:D;)a pochybuju ze se to tobe stane-pozor nerikam ze se to stat nemuze ae rikam jen ze je to velmi mala pravdepodobnost;):D--->kdyztak pandora to opravi;)

5)Jestli muzu poradit tak pokud chces hrat Flatout bez zasekavani loadingu tak uz rovnou jdi na 3.90 M33 +kernel addon v2;):)

EDIT:Ted nwm jestli si teda nahodou nemyslel Time Machine:D???kdyztak si ho tady na foru najdi...je to nabootovani fw 1.5 z MS na PSP slim

LOCK...

Odkaz ke komentáři

• 0
za prve...jake mas PSP?fat/slim

2)Je to kernel addon

3)Ano jde naistalovat ae jen na PSP Fat!

kdyztak tady:http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007090036 nebo si najdi na foru navod na 3.71 M33 a tam bude zarucene i ten patch

4)ja nebricknul:D;)a pochybuju ze se to tobe stane-pozor nerikam ze se to stat nemuze ae rikam jen ze je to velmi mala pravdepodobnost;):D--->kdyztak pandora to opravi;)

5)Jestli muzu poradit tak pokud chces hrat Flatout bez zasekavani loadingu tak uz rovnou jdi na 3.90 M33 +kernel addon v2;):)

EDIT:Ted nwm jestli si teda nahodou nemyslel Time Machine:D???kdyztak si ho tady na foru najdi...je to nabootovani fw 1.5 z MS na PSP slim

LOCK...

Mám fat :) mám ho už dva roky a něco, a chtěl jsem jenom vědět jestli má vliv to že mám už tu aktualizaci na M33-4 :) nebo jestli to ma nejakej vliv na upgrade poradi pri instalaci - vsude se pise nahrat na 3.71M33 ale ne na 3.71M33-4 :) takhle no, jinak se omlouvám za to, že jsem nic nenašel ale HLEDAT používám :) ..chci prostě jen kernel addon na homebrew...upgrade zatím ne :) vsechno funguje i ten FlatOut :) - zatim se mi nic neseklo 8) .......a jinak pouzivam vzdy jen psp.novinky.org :) vim ze tam tohle je

Odkaz ke komentáři

• 0
OK:D...

Vliv?a na co?Jako myslis jestli nebriknes kdyz mas -4?:DProste to naistaluj...ja to taky instaloval nejdriv 3.71 M33-4 a pak 3.71 M33-4+kernel addon v2

Proste nevytahuj baterku,delej vse podle navodu a bude to OK;):Dje to otazka nekolika minut;):D

Jo přesně jestli to tohle neovlivní :) takže díky moc - jen jsem si chtěl bejt na 100% jistej :) :psp:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu